keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Nuorissa on tulevaisuus

Kuva: Taru K.

Meillä kävi viime viikolla Esikoisen koulukaveri ja tytöllä oli kamera matkassa. Kuvat kävivät pikaisen Lightroom -myllyn läpi ja noin 150 parasta kuvaa ilmestyi nettiin Tarun galleriaan. Koetan löytää toimivan linkin ko. sivustolle.

Sen verran raportoin säätilasta, että kaikkea on saatu. Lunta tuli ensin viisi senttiä ja sitten on pysynyt pakkasella. Tänäänkin on saatu nauttia kirkkaasta auringonpaisteesta, välillä on tullut piristävä raekuuro ja sitten taas paistetta. Ihan hassua tämä kevään tulo.

Piha on aivan hirveä ansakenttä kun siellä on sileä jää pakkaslumen alla. Ikinä ei voi tietää millä askeleella lähtee lapikas liukuun. Äitikulta liikkuu pihalla potkukelkalla ja minäkin kaipaisin jotain tukivälinettä, ainoastaan sontakärryjä lykätessä on tukeva olo. Mutta enpä nyt viitsi pitkin pihoja kulkea sontakärry rollaattorinani. Hoipperehdin kinosten viertä pitkin, elämässä on nykyisin jännitystä muulloinkin kuin Eurojackpotin arvonnan aikaan.

Eipä mulla sitten muuta mielessä tänään ollutkaan, laitan tähän loppuun muutaman kuvan. Se on aina upeaa kun ihmisellä on luontaista silmää ja lahjoja ja niitä uskaltaa käyttää. Ei ihme, että ko. tyttö on suosittu kuvaaja kisoissa ja valmennuksissa.

https://tarunkuvat.galleria.fi13 kommenttia:

 1. Jäätävän hienoja kuvia! Kurvasin juuri kotiin<3

  VastaaPoista
 2. Kävin sivustolla - oli hienoja hetkiä ikuistettu kameralla. Lahjakas neito, jolla on liipaisinsormi herkällä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Jos kuvissa on tosiaan Peetu, niin onpa se pentumainen vielä tai sitten ollut ruoka-aikana kotona.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa on Peetu. Hän on jo setäikäinen ja selvää pyylevöitymistä on havaittavissa. Sen siitä saa kun tupaukkona talven hissuttelee.

   Poista
 4. Huikean hienoja kuvia, erityisesti Peetu Pemppusesta oli muutama aivan järisyttävän hieno. Eikä Mr. Otto jäänyt yhtään jälkeen, näytti hienolta. Tsemppiä Tarulle kommentoi Nemppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin. Kerron palautteesta kun seuraavan kerran näen. Muissakin albumeissa oli upeuksia.

   Poista
 5. Ihailinkin jotain noista kuvista jo tuolla muualla. Pakko sanoa, että osaa kyllä tyttö ottaa mielettömiä kuvia! Rispekt! Siihen kun itekin pääsis, mutta ehkä joskus tai sitten ei :D

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita kuvia. Leffen hyväntahtoinen hönöys, Peetun terävämpi ote, Ponimiehen velmuilu, Oton rentous... kaikista näkyy kohteen luonne. Otosta ja esikoisesta (kaunis nuori nainen on hän) otetut kuvat ovat erityisen kauniita.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com