sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Muutama kuva vain

Hieno ulkoilusää!
Hortoilin pihalla kameran kanssa ja melko pitkään sain räpsiä ennenkuin huomasin, että kameran säädöt ovat pilvisen sään puolella ja kaikki siihenastiset kuvat olivat ylivalottuneita. Siellä toki oli joukossa valokuvaushistorian upeimmat otokset. Uskoo ken tahtoo.

Paljon on kuitenkin pihalla hortoillut muutakin porukkaa, jälkiä on monenlaisia. Tämän ensimmäisen kuvan kulkijasta en ole ihan varma. Jäniskö mennyt hyvin hitaalla pompulla mäkeä alas? Vai ylös?

Kevään valo on ihana, kaamoksen jälkeen on niin autuasta kääntää nenä kohti aurinkoa ja tuntea vanha kunnon lämpö kasvoilla. Aikani hortoiltuani tunsin kylläkin vain purevan pohjoisen viiman. Mutta silti, valo on parasta hoitoa talvenkalpealle iholle ja mielelle.Saatiin kahviseuraakin, kiva oli taas rupatella ja vähän päivittää kuulumisia. Yritän jatkossa vähän enemmän panostaa kahvitarjoiluihin.

Silkkikanaporukkakin muutti samoilla hetkillä uuteen kotiinsa, nyt on tovi tyhjempää kunnes pallopäät siirtyvät silkkien tilalle.


Sunnuntaiseen tapaan tänään oli hevosilla pyhäkoulua ja kotiopettaja tulikin sovitulla kellonlyömällä. Otto ahersi omaa oppimääräänsä ja Ponimies omaansa. Kiva oli katsoa, kun kummatkin hevoset porhalsivat välillä yhtä aikaa kentällä, hyvin sinne kaksi vauhdikkaampaakin ratsukkoa mahtuu.

Kevään edistyessä pitää haalata sinne vähän esteitäkin. Kenttä olisi syytä saada aurattua hetimmiten, sitten se sulaisi nopeammin eikä uraan väkisinkin pakkautunutta lunta tarvitsisi hakata irti millään kuokalla.

Alkava viikko on hiihtolomaa eikä toistaiseksi ole sovittu mitään kummoisempaa. Naapurikaupungissa täytyy pyörähtää jossain vaiheessa. Toivottavasti säät suosivat.

Mukavaa illanjatkoa, missä lienetkin!
4 kommenttia:

 1. Ihanaa ja aurinkoista hiihtolomaa Torpalle! Nemppalassa on kotoiltu perusteellisesti ja jumiuduttu ehkä jopa odotettua enemmän talvisen kestävyysurheilun seuraamiseen. Oli tarkoitus könytä Lahteen paikan päälle mutta jäi hyväksi suunnitelmaksi. Onneksi ajamisen iloa oli tarjolla tänään pronssin muodossa ja melkein naapureitakin ollaan:)! Taitoluistelun MM:n suhteem homma toimii paremmin, hotelli jo varattu! Nauttikaa lomasta ja ollaan koodissa��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan aurinkoista onkin! Sininen taivas, valkeat hanget ja aurinko, voiko enempää pyytää? Valoisaa viikkoa sinulle.

   Poista
 2. Ponimies vinkkaa silmää viimeisessä kuvassa! Jokin kumma unversumin myötähönkä puskee - minulle tarjottiin töitä ihan sähköpostin välityksellä. Kesätyötä kaupungin puutarhaosastolla. Kyllä passaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs vinkkaakin. On se vaan semmoinen vilkkusilmä koko tyyppi.

   Nyt on totisesti myötähönkää, hienoa! Johan tuota olet vastatuuleen puskenut turhan monta vuotta, oli siis aikakin, että myötäinen puhaltaa nyt.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com