tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kesäkunto 2016

El mismo sol, saman auringon alla

Kesäkuntoon,  sehän se on tavoite. Minäkin yritin, tänäkin vuonna.
Mutta tarkemmin kun ajattelin ja tarpeeksi monta nöyryyttävää hikistä sovitussessiota koettuani, opin, että kesäkunto on mielentila, ei se ole rasvaprosentti. Ei edes sukua sille. 

Mieli on nyt juuri otollinen kesän riemuille, loman iloille, hyvälle ruualle, kylmälle juomalle, elämän tarjoomuksille. Se on kyllä oikeastaan ainoa kesäkunto jota kannattaa tavoitella. Mitäpä jos onkin ihan nahkakuiva ruippana jolle ei maistu ruoka ei juoma. Jokainen syöty oliivi pullottaa mahaa ja jokainen nuoltu jäätelö lököttää persnahkoissa. Ja mieli on matala, koko ajan. Senkö takia kannatti pääsiäisen herkuista kieltäytyä, jyystää rahkaa ja näkkäriä, kurlata vesivaahdolla vappuna ja pilata hiton monta kuukautta elämästä koska kesäkunto? 

Mitä siitä jos vähän speedon kaulus kiristääkin, pääasia, ettei korvienvälys kiristä!
Hilpeää heinäkuisen viikon jatkoa, missä lienetkin, saman auringon alla ollaan kuitenkin, el mismo sol!

Maanantaina Malagassa
4 kommenttia:

 1. Paljon asiaa, toveri Hirnakka! Sitä paitsi kehomme ei enää koskaan muistuta nuoren neidon vastaavaa, oli rasvaprosentti sitten mitä tahansa. Olemme keränneet vuosien varrella mukaan (köh köh...) erinäisen määrän kokemusta. Elämääkin olemme kehostamme jakaneet. Kaikesta jää jäljet. Entä sitten? Se korvien väli ratkaisee - asenne ja hymyt!

  Nauti auringosta - sinä voit loistaa kilpaa sen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuripa näin, hyvinkin. Eletty elämä näkyy ja olisi kai vähän tyhmää lähteä niitä piilottelemaan ainakaan kovilla keinoilla.
   Kun 11 kuukautta elää suht säällisesti, voi yhden lomakuukauden ottaa rennosti.

   Poista
 2. Ja kaikki rajat on omia, ei muiden asettamia. Joskin omien korvien välys se taitaa olla haasteellisin selätettävä... ainakin meikäläisellä. Vaaka näyttää nytkin ihan pikkuisen sellaisia yli sellaisen lukeman, jota en ihan suosiolla niele, joten on 2 vaihtoehtoa - nostaa pers penkistä tai muuttaa ajatuksia. Vielä ajattelin turvautua ensimmäiseen vaihtoehtoon, kunhan saan aikaiseksi - antaa kesän mennä ensin :) .

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com