sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kohteessa kaikki hyvin


Fudismatsi, villasukat ja maksimekko. Kaikki elementit kohdillaan, vanhat crocsit jätin kotiin, joudun ehkä ostamaan uudet.

Kaikki hienosti, palataan!

8 kommenttia:

 1. No niin näkkyy kuvasta olevan, että kaikki hyvin. Täälläkään ei ole tällä hetkellä kuin 28,5 astetta lämmintä. Että ei meitä ainaskaan palele :-)

  VastaaPoista
 2. Hieno homma, palan halusta kuulla mitä olette ehtineet puuhata. Huippua, ei enää kahta viikkoa kun pääsemme tepsuttelemaan Avenidalle. Eilinen meni märehtiessä kesän pohjanoteerausta pallojahdissa. Scarletin mukaan huomenna on päivä uusi;)! Ja illalla tuuletetaan hurjasti Islannille����������!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka lomaviikko onkin jo hujahtanut, nopeasti se aika täälläkin kiitää.
   Mitään ihmeellistä ei ole vielä häärätty, auto on rempattu ja apen veroilmoitusasioita olen hoitanut. Sitten on vaan syöty ja löhnätty. Tänään Malagaan.

   Poista
 3. Villasukat? Tsissös sentään, onko lattiat niin kylmät vai kelit turhan haaleat?

  Täällä Pohjanmaalla on enempi sateen lotinaa, mutta välillä pilkahtelee aurinkokin. Liian lämmintä ei ole ollut vielä kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivilattia ja meitsin jalkojen verenkierto ei sovi yhteen. Onhan se vähän koomista heilua kotona kämpillä shortseissa ja villasukissa... Etenkin kun ulkona +31

   Poista
 4. Villasukat rocks, villahan pitää tarvittaessa lämmön lähellä tai kaukana :) Muuta inhaa ei siellä niillä markeilla olekaan, kun ne järkyttävän kylmät lattiat.
  Sadetta pitelee juu, mulla oli eilen ja tänään jatkuu ihanan kamala korvamato - Alvaro Soler: Sofia ja El mismo sol vuorottelee korvien välissä kertsillä.... arggghhhh, mä rakastan kuunnella espanjan kieltä...
  (Mira, Sofia
  Sin tu mirada, sigo
  Sin tu mirada, sigo
  Dime Sofia, cómo te mira)

  ...kun en sitä itse juurikaan osaa, mutta rajansa kaikella...
  (Yo quiero que este sea el mundo que conteste
  del este hasta oeste
  y bajo el mismo sol)
  ...jos ei taukoa ole ollenkaan...

  eilen googlailin taas Norskin halpoja lentoja Alicanteen helmikuulle - halvimmillaan pääsisi neljäksi päiväksi 2 henkeä 300e ja majoitus päälle, halpaa on, mutta nyttei keittiöremontin häämöttäessä loppukuusta osaa oikein orientoitua lomamietteisiin, varsinkin kun viime helmikuinen irtiotto meni vähän penkin alle - ei oltu ukon kanssa sillä kertaa samalla aaltopituudella asioista ja riideltiin vaan :( .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja edellisten lisäksi täällä soi myös el duele corazón ja männävuotinen poppihitti el perdón, tarttuvia renkutuksia molemmat.

   Tänään on pilvinen aamu, ihan on kintaalla sataako. Lomamoodiin meillä kuuluu aina perhearki ja lähes päivittäin joku jostain tuiskahtaa. Joku voisi ajatella, että tyhmää matkustaa kuukaudeksi tänne riitelemään, mutta on täällä kyllä rennompaa, jopa perheväännöt ;-)

   Kylmät lattiat, ainoa asia josta en niin kauheasti tykkää.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com