torstai 14. heinäkuuta 2016

Onko se Afrikka kaakana?

Liejunakuninkaan vuori?

Ei ole kaakana, tuosta on vajaat 15 km. Ja totta puhuen, tässä maailmantilanteessa tuon lähemmäs kyseistä mannerta en ole valmis menemään. Toivottavasti vielä joskus maailma korjataan ja turvallisuushakuinen maalaisjunttikin pääsee punaisen mantereen ihmeitä katsomaan. 

Eilinen reissu typistyi yhdellä yöllä kun juuri Jereziin saavuttuamme Esikoinen muuttui harmaanvalkeaksi ja kylmännihkeäksi, seuraavan tunnin vietin hänen seuranaan erään kivan kippolan vessassa varjellen hiuksia rötvääntymästä oksennukseen ja pitelemällä jäämurskapussia niskallaan. Lämpö ja alhainen verensokeri ynnä ties mikä ovat hankala yhdistelmä.

Kun Perillinen jaksoi hoippua autoon, jätettiin Jerezin hevoskuvaukset, sherrytastingit ja muut suunnitellut aktiviteetit taaksemme ja suunnattiin kotia kohti Atlantin rantoja pitkin. Conilissa pysähdyttiin toviksi keramiikkaostoksille ja jollain hippisurffarirannalla notkuttiin päiväoluiden ajan. 

Onneksi potilaan vointi koheni tunti tunnilta ja jaksoi jopa syödä Tarifan kalliolla josta tuo kuva on napattu.

Ehdittiin La Canadan ostosparatiisin markettiin noin varttia ennen sulkemisaikaa ja koettiin massiiviset purkuruuhkat kun kaikki änkesivät samasta liikenneympyrästä kuka Marbellan, kuka Malagan kuka Esteponan suuntaan. Kotona oltiin joskus 22.30 jälkeen ja voin kertoa, ettei nukkumatia tarvinnut kauaa houkutella. 

Nyt ollaan kämpillä ja ihmetellään pilvistä päivää. Yksi meistä jahtaa Pokemoneja pitkin kujia ja katuja.

Minä jään yksin kotiin ja aion hyödyntää pilvisen päivän viilennyksen ja leikkoa ruusut. Kivaa vaihtelua sekin.

¡Hasta pronto!

2 kommenttia:

 1. Samaa Pokemonjahtia ihan täällä peräkylilläkin. No se on hyvä mikä laittaa nuoria liikkeelle.

  Hulppeat on maisemat siellä. Varsinkin näin pohjanmaan näkövinkkelistä :D Ja älä huoli - Afrikka vyöryy kyllä Eurooppaan. Näin ennustavat. Siellähän väkeä riittää, joten jonkinlainen uusijako on vissiin edessä.

  Toipumista Esikoiselle, ei ole hääviä hommaa voida lomareissulla pahoin. No ei se hääviä ole missään olosuhteissa, mutta yksi upeista lomapäivistä maistui pahalle.

  Ja kännykkään kilahtanut kuva - olipa upeita ruusuja! Siellä on kaikki niin toisin...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ruusut on ihan virttyneitä mutta en kaikkia tohtinut kyniä pois. Täällä ei lämpöä puutu joten kyllä näemmä ruusu viihtyy kun saa vettä.

   Afrikka on suuri kysymysmerkki, valtava voima jota olisi hyvä osata ennustaa. Saa nähdä miten käy.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com