sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Bongauksia

Ready, steady, roll!!!

Ihan vaan pari huomiota sunnuntaille. Kissa pesukoneessa. Tulin takaovesta sisään ja minulla oli outo tunne, että minua tarkkailtiin. Tokihan olemme tottuneet Oscarin ninjailuihin, mutta nyt se ryökäle vei stalkkauksen ihan uudelle tasolle. Retkotti reteässä selkänoja-asennossa pyykkikoneen rummussa, tuo luukku oli melkein kiinni.

Enää ei voi pyykkiäkään ladata koneeseen ilman, että rumpu on tsekattu pummilla matkustavien  pieneläinten varalta.

Toinen huomio autoa tankatessa. Tokihan piiloväkeä, haltioita, peikkoja ja maahisia ynnä tonttuja on, mutta nyt on joku ollut todella huomaavainen ja varannut Pistokepaikan haltioille ihan oman tilan. En kyllä käsitä mitä ne tekevät tuossa, lataavat itseään? Onko niillä joku kommuuni tuossa pistokepaikassa? 

Me emme ole täällä yksin

Kolmas, ja huolestuttavin huomio. Nuorimmainen pelaa Kim Kardashian -peliä (joku puhelin appsi). En tiedä mitä siitä ajatella. Elämme outoja aikoja.

Enkä tiedä minkälaisia kuvia Perikunnalla on puhelimissaan perheestämme, tässä tuorein versio minusta. Joku ufoeditori on nyt näköjään testissä ja Torpan Armokin on muuttunut humanoidiksi. Johann af Grannin visiittiä odotellessa rapistelen folioturbaanin päähäni ja odottelen yhteyksiä vaikka noilta Pistokepaikan haltioilta.

Illanrattoa, missä lienetkin!

16 kommenttia:

 1. Selkeää Alue 51 matskua ! Terveisiä vaan täältä huitsin Nevadasta :)

  VastaaPoista
 2. Ooookeeei... Earth Hour ja lataamattomat Haltiat 8) Ne varmaan käyttää tuuli- ja aurinkoenergiaa. Toivottavasti töpseli tarjoaa oikeaa sorttia. Voin vain kuvitella, mitä tapahtuu haltijalle ydinvoimalla...

  Kissat pyykkikoneessa. Jep - sitä täälläkin tuon tuostakin. Let's roll!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eipä sitä ikinä tiedä mistä ne päivän naurun aiheet bongaa ;-)

   Poista
 3. Just äsken kaveri kertoi kuinka kissa oli livahtanut kuivausrumpuun ja kuivatella siellä noin 5minuuttia kunnes olivat huomanneet. Samainen kissa oli myös ottanut osumaa kahvakuulasta ja tippunut kattoikkunan hyttysverkosta läpi. Kissan lopulliseksi kohtaloksi koitui sitten auto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi suisidaalinen kissaeläin. Pelasi varman päälle kaikki 9 henkeään.

   Poista
 4. Haltijoita aina tarvitaan. Tänne tarvittaisiin yksi tekemään pyykkihuoltoa ja pakkaamaan trolli seuraavaa tourneeta varten...Hyvässä järjestyksessä eilen takaisin Suomen kamaralle, tänään kotiin, joskin Redsien löytäminen parkkitalosta oli hiukan haasteellista. Jälleen Heidin Instassa huikea Hurjan kuva. Olen siis todennut olevani Hurja-fani. Ko. Kissan katseessa on jotain elämää suurempia totuuksia. Täällä ei pyykkikoneessa ole kissoja mutta anyway, sitä tyhjentämään, hiukan unta ja kohti uutta viikkoa!Aurinkoa ja iloa viikkoon Nemppalasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle kyllä pitäisi rekrytoida joku kotitonttu sinne pyykkäämään ja pakkaamaan.
   Hankkiudutaan Heidille Hurjanbongausreissulle kun tulet seuraavan kerran tänne.

   Poista
  2. Juu teretulemas! Sen kissan päässä ja katseessa ei kolise mikään, edes tyhjyys ei humise.

   Poista
 5. Parkkipaikan haltian minäkin ymmärtäisin. Sen tehtävä olisi varmistaa, että kaikki saisivat parkkipaikan ja parkkeeraus menisi hyvässä järjestyksessä, mutta että pistokepaikan haltia. Nehän yleensä toimivatkin.

  Täällä tarvittaisiin myös sellaista hyvää haltiaa. Huonosti nukutut yöt kostautuivat migreeninä illalla. Ja osa päivän töistä jäi tekemättä. Jospa myt sitten aloittaisi.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi migreeniä. Se on inha vaiva.

   Hyvälle haltialle on aina tilausta, mistäköhän niitä saa tilata?

   Poista
 6. Kiitos Heidi:)! Mieluusti Torpan Armon kanssa kurkkaisin sopivan tilanteen tullen Hurjaa livenä! Karisma on hänellä hallussa:)! Olen myös Instassa ja blogissasi katsellut Poika-Tuiskua, Usvan matkaa ratsuksi ja tosi kivoja kuvia niin heposista Helmista, Valmasta ja lampaista. Koirakuumeisena ja eläinrakkaana kurkkii aina mieluusti kuvia ja saa siten pikkuisen itselleenkin. Nyt kuitenkin Isolla Kirkolla på Fiskartorpet! Muutama tai aika montakin hommaa edessä mentaliteetillä *mitä pikemmin sen parempi*, joten tuumasta toimeen...Terkkusia Torpalle Nempalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä sitten suhauttaa naapurikylän vaaralle kun tulet tänne, eihän tästä ole matka eikä mikään.

   Täällä muuten paistaa kevätaurinko täydellä teholla, Isolla Kirkolla on kuulema pilvisempää. Tasan ei käy ja niin eespäin.
   Minä ryhdyn nyt ankarasti makaamaan, päiväunten aika!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com