maanantai 28. maaliskuuta 2016

Auringossa


Pääsiäinen tuli ja meni, auringossa enimmäkseen.

Kevät etenee isoin loikin, tänään on viety ensimmäinen lakanapyykki ulos naruille kuivamaan.
Kanalan takaluukku on auki, kukot seisovat hangessa heltta tutisten. Kanalassa on huomattavan hiljaista kun vanha kehno Vappupilli ei ole rääkymässä, tähän ei oikein meinaa tottua ollenkaan.

Ei yhtään hassumpi tapa viettää maanantaita. Näitä viikkoja lisää.

Tiskikone on asennettu ja koeponnistettu, tehokas ja hiljainen vehje. Huomattavasti hiljaisempi kuin minä ja tiskiharja -yhdistelmä. Eteisen kaappi sai uudet ovet ja vanha talo pistää määrämittaovien asentajan kärsivällisyyden koetukselle. Ihan vaateriin kun ei osu, ei millään. Niinpä meillä on kaappi ilman ovia.

Vielä kun saisi yönsä nukkua niin tässähän olisi hyvyys vikana. Nyt ei tule öistä muuta kuin heittelehtimistä puolelta toiselle ja kintut kutisevat kahta kauheammin. Kynnys lääkkeiden aloittamiseen on korkea, juurihan olen niistä vieroittautunut.

Ilolla panin merkille, että kyykyt uppoavat sinne minne pitääkin, persaus on ollut ilahduttavan hyvin tuntumalla. Ehkä se tästä, vielä joskus.

Iloa viikkooosi, missä lienetkin!

niin... huoh.8 kommenttia:

 1. Ekat peipot ja mustarastaan konsertit, sulavesipurojen lirinä ja lisäavustus virtaukseen, auringonpaiste ja lämmin keli... mitäpä muuta autuuteen tarvitaan. Paitsi se veroilmoitus, jota olen vältellyt kuin ruttoa...

  Hyvää arkiviikkoa - pyhien kanssa onkin jo nautittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhhh, heti nousi kutitus kun luin sanan 'veroilmoitus'. Otan osaa.

   Säät ovat suosineet, kevät hyökkäsi voimalla.

   Poista
 2. P.S. Avatar vaihtui... klikkaapa sitä ja löydät jotain mitä ei ole vielä julkistettukaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niin arvasin ;-)
   Pitää perehtyä asiaan laajemmin, paikka olisi jo valmiina, kuokka olalle vie!

   Poista
 3. Hyvää pääsiäisen loppua Torpalle ja sympatiat valvotuista öistä, toivon totisesti että homma helpottuu ja saat kunnon unia jatkossa sillä tämä valvominen ei ole mistään kotoisin.
  Teillä lienee kelit olleet samaa luokkaa kuin näillä selkosilla? Toivottavasti näin koska juttuhan on niin että lämpöasteet + auringon paiste on sellainen kombinaatio mikä vaikuttaa psyykkeeseen enemmän kuin mikään muu ja sitä tuntee taas elävänsä. Otahan iisisti ja laitetaanpa tulemaan pari paimenten loitsua jotta kuntoudut entisellesi <3

  Sitten Titalle:
  En voinut vastustaa kiusausta ja kävin vierailulla, siellä ois yksi kysymys johon odotan vastausta. Niin ja taivastelin sitä kasvien määrää joka on astetta reilumpi kuin mitä peruspuutarhoissa on totuttu...
  Hyvää pääsiäisen loppua myös sulle ja toivotaan että kelit jatkuu tälläisina niin pääset sen kasvimaas kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, nyt tässä odotellaan, että melatoniini vaikuttaa. Nakkaan ihan just puhelimen pois ja ryhdyn odottelemaan unta.

   Enpä muista milloin olisin näin monta yötä valvonut ja/tai nukkunut koiranunta. Yleensä nukun hyvää, syvää ja elpaannuttavaa unta.

   Kevät tuo elämään aina monta uutta sävyä, kaamoksen jälkeen tämä valo ja lämpö ovat suoranaista shokkihoitoa.

   Kivaa viikkoa sinullekin *tihih*

   Poista
  2. Eipäs naureskella sillä tää on vakava paikka :D

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com