keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Viimeistä viedään


Aivan näin stoalaisen tyynenä ei meistä kukaan enää chillaile. Matkalaukkuja pakataan, punnitaan ja uudelleen pakataan, siirrellään nyyttejä laukusta toiseen ja taas punnitaan. Nyt alkaisi pikkuhiljaa olla se autuas tilanne, että sallitut kilot per nokka täsmäävät sekä ruumalaukkujen, että käsimatkatavaroiden suhteen. Jääkaapissa on vielä x kiloa juustoja jotka varmaan kuskaan koneeseen käsimatkatavarassa.

Sitä en kyllä tiedä, mitä teen jos päätän vielä kentältä ostaa yhden mustasorkan matkaan, ei mahdu käsiveskaan vaikka isoin mahdollinen on käsilaukun nimikkeellä mukana.

Tämä loppuloma on ollut niinkuin alkuosakin, kivaa ja rentoa olemista. Kotitorpalla hommat ovat olleet hyvin hanskassa ja niinpä täälläkin jopa Iso-J malttoi rentoutua rantanokosille.

Kävimme vihdoin tutustumassa paikalliseen eläintarhaan, Bioparciin. Ihan älyttömän kiva paikka. Sitä on meille suositeltu moneltakin taholta ja nyt sitten vihdoin saimme itsemme porteista sisään. Todella kiva, pieni ja rauhallinen puistomainen Viidakkokirja-tunnelmainen paikka. Eläimiä ei ole massoittain mutta niitä pääsee katsomaan monelta kantilta.

Pikkuvinkkinä kertoisin sen, että kannattaa seurailla kauppojen ja kauppakeskusten tarjouksia. Me säästimme huisat 41 € kun älysimme ottaa talteen Hipercorin (El corte Inglesin ruokakauppa) etukupongit. Olin jo nakkaamassa niitä keräyspaperin ja muun suljun sekaan, mutta sitten huomasin, että yhtä normaalihintaista aikuisten lippua kohti saa ottaa kaverin ilmaiseksi mukaan.

Tikru pissalla

Jep, nyt se alkaa olla lähtöitkuja vaille valmis. Kuukausi on sujahtanut sukkelasti ja vikkelästi. On ollut lämmintä, kivaa ja aurinkoa. Yritän muistaa miltä auringon lämmittämät pihaportaat tuntuvat jalkapohjissa kun ripustan pyykkejä kuivumaan, miltä sitruunapuu tuoksuu ja miten kaskaat melskaavat ilmanvaihtoritilöiden äärellä.

Tätä kaikkea tulen kaipaamaan kotona, eritoten loka-maaliskuun välisenä kaamosyönä yritän muistaa kaikkea osakseni koitunutta hyvää.

Nämä viikot tulivat tarpeeseen.

Hasta luego!

Se tunne kun loma loppuu... 
Duckface?

Mikä kotimatka??
Sunseeker
10 kommenttia:

 1. Ihan tulee haikee mieli jo tuota postausta lukiessa. Mutta kotiinkin on kiva palata, omiin sänkyihin, kotoisiin torailuihin ja karvaisten ynnä höyhenellisten tovereiden sekaan :D

  Kesästä täällä ei kummoisesti ole voinut puhua, joten auringon tankkaaminen on ollut sellaista kivaa jota kotomaassa ei vain kalenterista huolimatta ole juurikaan ollut tarjolla. Vesisateita ja kylmää siitäkin edestä. Siis pisteet Espanjalle.

  Rattoisaa paluumatkaa, käytä folioturbaania kun lennätte - ei pääse säteilyt peräkammariin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, koti on aina koti. Pikainen kierros pihalla kera sääskien (tykkäävät auringon paahtamasta ihosta) kertoi, että huomenna on syytä aloittaa kitkeminen vesurilla ja asbestihanskoilla. Vesiheinä kasvaa puuvartisena ja kauraa on penkeissä lyhteiden verran.

   Mutta joo, kotona ollaan! Monta ihanaa lomapäivää kokeneempina.

   Poista
  2. Olin jo huolissani: olen lukenut jokaisen postauksen pienellä kaipauksella. Tuonne minäkin. On se varmaan erilaista asua "kotia" kuin hotellissa. Täällä ei olla vielä päästy rannikkoa pidemmäksi. Työjuttuja nääs.

   OP

   Poista
  3. Onhan se ihan erilaista asuttaa kotia kuin hotellihuonetta, huomattavasti helpompaa kaikkien kannalta.

   Jospa se tilaisuus sinullekin tulisi. Raivasin valkosipulipenkit ja ajattelin sinua, mikäli olet elo-syyskuussa maisemissa, toimitan näytteet!

   Poista
 2. Wellcome back Kuomaseni:). Kummikoira varmaan pakahtui riemusta. Tämä viikko kulunut valkoisten pallojen mäiskinnän parissa. Tänään kilpailussa nihkeää menoa mutta huomenna pyritään uuteen nousuun. La suuntana Savonlinna ja iki-ihana La Traviata. Let's keep in touch:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että kummikoira liittyy samaan kadonneen vyötärön metsästykseen kuin minäkin, ehkä jopa ensi viikolla aloitamme varovaisin kävelyin. Postilaatikolle ja takaisin.

   Opetellaan taas talon tavoille, pikkuisen on hakusessa vielä.

   Pysytään yhteyksissä, eritoten sunnuntaina ;-)

   Poista
 3. Pakko kehua - kaksi päivää hard rockia eli Qstock Oulussa. Lauantain helmenä Nightwish - viiiiiimeinkin livenä!!!! Se rumpali on ihan eläin - täti haluaa nähdä bootsit lankattuna miten jätkä mätkii ja koko systeemi toimii. Puolentoista tunnin setti on heillä ja aion olla lähellä eturiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno asenne, tuolla nauttii keikalla täpöllä. Varaa silti pari korvatulppia mukaan, kuulet paremmin. Nimim. Managerin ohjeistama.
   Hahto on hyvä, tykkään kyllä. Vaatimaton ja nöyrä tyyppi joka tekee enemmän kuin puhuu. Silti se oikea hippi rumpuihin on JN, koska alkuperäinen. Mutta en vertaa kahta ammattilaista, kovia ovat molemmat ja Hahto on JN:n valitsema.

   Nauti musiikista ja pidä hauskaa!

   Poista
  2. Korvatulpat ja varakorvatulpat on messissä... joku muu kaatuu ennekö minä!

   Poista
  3. Juuri näin! Arvaan kyllä kuka pogoaa korkeimmalle :D

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com