keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Tropical playa

Pullopostiapa hyvinkin

Tänään on ollut hyvä päivä. Siis tänäänkin. Hieman jo haikeus hiipii mieleen kun viimeinen viikko tällä kertaa on alkanut. Mutta en murehdi sitä tänään. Ehkä huomenna. Tai ensi tiistaina kun pitää survoa matkalaukut kiinni.

Siihen saakka mennään näillä.

Let the sun shine! 

PeeÄäs: nuo epäterveelliset haribokarkit ja paheksuttava cokis ovat Nuorimmaisen eväitä, minä ravitsen itseäni Hawaian Tropicilla ja Caseran tölkkituotteilla. 

4 kommenttia:

 1. Eläkää ja nauttikaa, älkääkä miettikö takaisin paluuta - vielä. Viikko on pitkä aika. Pionien nuput odottaa ainakin Pohjanmaalla vielä lämpimämpiä kelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin se on nähtävä. Onneksi aurinko jaksaa paistaa, nyt jo kuulema Suomeenkin saakka.

   Poista
 2. Tita on oikeassa, viikko on neljännes lomasta, joten kannattaa nauttia. Paluuseen liittyviä asioita ehtii hoitaa sitten kun aika on. Tosin Malagan kentän *nihilistiseen linjaan* matkalaukkujen painon suhteen kannattaa varautua ennakkoon. Tällä kertaa porskuttelin hienosti vailla ongelmia, Finskin 23 kg riitti hyvin:). Huoh, kerrankin näin, maaliskuussa Hampurissa tilanne ei ollut kovin hyvä. Tänään jo kokeilin sanaa työ ja porhalsin länsirannikolle:). Täytyy todeta että loma oli niin mukava että kotiinpaluu vaati laskeutumista. Kotiin on kuitenkin aina ihana tulla koska sitten voi muistaa kaikkia kivoja lomajuttuja ja suunnitella uusia seikkailuja. Kertokaa Happylle että hindupizza on saanut yhden uuden fanin, joka tulee takaisin, joko lokakuussa tai viimeistään ensi kesänä. Hugs from Nemppa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuomaseni. Juurikin mietin joko olet kauneusunilla. Minulla on nimittäin nyt yksi Celeste jemmassa ja mietin kannattaako riskeerata painon kanssa (laukkujen painon kanssa siis, oma elopaino on jo pahasti plussalla).

   Hindupizzat syötiin eilen, extravalkosipulilla tietysti. Se nyt vaan on hyvää. Ja meidän suosikkirantahan on strategisesti loistavalla paikalla, rannalta voi heilahtaa joko Happylle tai Santoriniin, molemmista ravintoloista on myös pikatoimitus rantaan.

   Voi näitä lomia vielä muistellaan, kauan :D
   Katseltiin juuri kuinka lännessä, jossain Tarifan suunnalla välkkyy ukkonen, huikeat salamat. Ei se tänne taida jaksaa eli kuuma jakso jatkuu. Kotimaassa näyttää sääkarttojen suhteen huomattavasti vilpoisemmalta. Huoh...

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com