sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ja taas mennään


Auto on lastattu, nyt otetaan aurinkoa! 

Eilinen oli vaiherikas päivä. Kaikkien käänteiden jälkeen olimme illalla lähdössä appivanhempien pihasta Siskolikan luo kun tarkkapoika J huomasi kiesin oikean takarenkaan tyhjentyneen. 

Kiekko irti ja tutkimuksissa löytyi pistoreikä. Tovin tuumailun jälkeen renkaaseen pursotettiin vaahtoa ja sain sompailtua kiesin määränpäähän. 

Maanantaiaamuna ajelen takaisin Espooseen, laitetaan uudet kesäkumit alle ja suunnataan kotia kohti. Kaikkea sitä pitääkin. Onneksi renkaan tila huomattiin ennen kuin olin Turunväylällä, veikkaan, että renkaan tyhjentyminen kesken ajon on sangen kauhistuttava kokemus. 

Näin sitä taas mennään! 
Mukavaa sunnuntaita, missä lienetkin !

10 kommenttia:

 1. No kaikkea sitä sattuu ja mikäli kyseessä oli ilkiteko niin se osoittaa tekijältä todella alhaista älykkyysosamäärää.
  Olen muuten pannut elikkäs laittanut merkille ettei nainen enää juurikaan viihdy kotitorpan maisemissa - milloin tulee kuvakollaaseja Espanjasta ja milloin matkarapsaa viron puolelta joten on pakko kysyä että mitäs nyt on suunnitteilla?!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä huoli, täältä kun huomenna laskeudutaan Torpalle, ei tiedossa ole pitkään aikaan mitään. Mutta ei tiedä mitä elämä tuo eteen.

   Tämä vuosi on kieltämättä ollut matkailun ennätysvuosi, oli Islanti, Espanja ja nyt Eesti vabariik.

   Odotan kovasti ihan perusarkea. Kesä saisi toki jatkua säiden osalta.

   Poista
 2. Vauhtia ja onneksi ei kuitenkaan vaarallisia tilanteita!

  Juhlat on täälläkin juhlittu ja arki edessä. Puutarhajuhlat sujuivat huikean ukkosmyräkän keskellä. Vettä tuli kuin aisaa ja ryske oli hurja. Onneksi pihalle pystytetty teltta pysyi maassa ja piti vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän oli melkoinen reissu. Koko tunneskaala tuli läpikäydyksi, monestakin eri syystä. Onneksi se autonrengasasia tuli onnelliseen päätökseen, ilman Appeni apua en olisi päässyt tänään kotiin. Se, että piipahdin aamuruuhkassa Kehä ykkösellä oli pieni vaiva siihen nähden, että rengas olisi vajunut vanteelle Porvoon motarilla...

   Juhlakuviasi olen käynyt kuikuilemassa... ei näy vielä mitään?

   Poista
  2. Ei tullut otettua yhtään kuvaa. Oikeasti.

   Poista
  3. What the hittoa?? EI kuvia? Koska ukkonen?

   Poista
  4. ... koska kamera sisällä, me ulkona teltassa ja vettä tuli kuin ämpäristä kaataen. En tosiaankaan muistanut koko kameraa koko päivänä sitten sen kummemmin.

   Poista
 3. Kyllä siitäkin hevosnainen selviää, kun rengas tyhjentyy (lue räjähtää) moottoritiellä. Ei muuta kuin nokkospuskaan ensin pissalle motarin varteen ja sitten vaihtamaan varapyörä alle. Kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Kauhistuttava ajatuskin, taitavasti olet hermosi hallinnut ja homman hoitanut.

   Olen kuullut tapauksesta jossa hevostrailerin renkaisiin tuli jotain häikkää ja koppi tipahti kivasti vinkkelin kautta, kaatui katon kautta ympäri ja tiine poni kyydissä. Huonostihan siinä kävi :(

   Poista
  2. Auts, toi oli paha. Meilläkin on kerran muuten trailerista puhjennut rengas kesken ajon, mutta siinä ei ollut onneksi mitään draamaa...

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com