sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivänä 2016


Leppoisaa Isänpäivää kaikille isille ja isänmielisille, missä lienettekin!

Torpalla mentiin ihan perinteisellä tyylillä, Iso-J sai kahvit sänkyyn hoilotuksen kera ja laiskan aamupäivän lämpimässä tuvassa kruunasivat ensimmäiset luumutortut. 

Päivään kuuluu hevoshommia ja ihan tavallista puuhaa ja askaretta. Sisällä ja ulkona. 

Iloa päivääsi!


PeeÄäs:
kl. 21.06 on vielä pakko tulla vähän editoimaan.
Ensinnäkin, nuo ruusut ovat ihan huikean hauskan näköiset. Ihan pirsman kukkaämpäristä nipun ostin, ovat jotain afrikkalaisia tertturuusuja. Mutta tuo punakeltainen väritys on hieno! Ihan tulee espanjan värit mieleen. Pitää huomenna uhrautua uudelleen ja luikkia kaulukset pystyssä osulan ovesta sisään pari ruusunippua hakemaan. Hintaakaan ei ollut kuin muutama hikinen euro per puntti joten lissee pitää saada. Kaipa siitä hinnasta jokunen euro menee reilun kaupan hengessä sille afrikkalaiselle ruusukasvattajallekin?

Juttu 2. Töttis teki ihan valtavan uutterasti töitä, ei tainnut olla koko elukassa yhtään kuivaa karvaa, semmoiseen hikeen itsensä puksutti ettei ole ennen nähty. Ja millä tyylillä ämmähevonen askelsi! Voihan vieteri, ravisuvusta huolimatta ja ehkä juuri siksi askel oli pitkä ja lennokas.
Esikoinenkin hyppäsi kyytiin ja pääsi herkuttelemaan kunnolla läpiratsastetun hevosen letkeydestä ja kuuliaisuudesta. Kyllä Töttiskin osaa olla kuuliainen vaikka omanlaisensa puksujuna onkin. Hyvä siitä tulee ja ällistyttävän pienellä laitolla! Tästä on hyvä jatkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com