torstai 1. syyskuuta 2016

Ponimies on hieno mies

Jolkotijolkoti, hölkötihölköti

Olen toki aivan täysin jäävi ja tiesmitä sanomaan Ponimiehestä yhtään mitään. Mutta sanonpa kuitenkin, on se niin hemmetin hieno hevonen. Nuorimmainen on tehnyt hyvää työtä sen kanssa, tänään harjoittelivat laukannostoja ja raviin siirtymisiä liinassa. Valtavan nättiä ja täsmällistä työtä, molemmilta.

En voi ottaa krediittejä, ne kuuluvat tälle parivaljakolle. Ovat kasvaneet yhdessä ja opetelleet juttuja yhdessä. Apujoukkoja on toki käytetty, mutta kyllä se perustyö tehdään kotona, illan tunteina ja silloinkin kun ei aina niin huvittaisi.

Ihan valtavan ylpeänä huokailen. Elämän pieniä suuria iloja.

Mas guapo caballo
Ei lisättävää


4 kommenttia:

 1. Voi, minun toteemieläimeni. Aivan kuin se nauraisi.

  OP

  VastaaPoista
 2. Huh, Felixkin liittyy tuon ilmeen jälkeen samalle listalle jättikanojen kanssa! Muistaakseni tämä ei ole eka kerta kun Felixin genetiikka kissapetoihin nousee esille, huoh! Pitänee tuoda mukana jokin Bond-tyyppinen lukitusjärjestelmä, että uskaltaa nukkua....;):) Arki on palannut totaalisesti Nemppalaan, alkuviikko Kirkolla. Viikonloppuna balettiretki ja ensi viikolla matkailua, seuraavana viikonloppuna saattaisi olla visiitti teidän huudeille jääkiekon tiimoilta ja ehkä pallojahti Kareliassa, ollaan koodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Felix on enimmäkseen ihan harmiton :D

   Just mietin miten sinulla arki rullaa, kiva kuulla ettei suuria mullistuksia ole näkyvissä.
   Yritetään viikonloppuna soitella, kenties minäkin pääsen Jypinkylään visiitille.
   Ja loma, sehän se on aina mielessä...

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com