keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Ei mulla muuta...


On se taitolaji tuokin!
Tässä kaikki tänään. Hmph.

10 kommenttia:

 1. Olisi taas käyttöä kivoille tuulilasiin liimattaville tarroille käyttöä... Kaipaan niitä lähes joka viikko. Olis niin kiva läväyttää Tampion lasiin tarra kunnon pikaliimalla. Isolla Kirkolla sataa ja on tylsää ja se jos mikä saa Nempan pohtimaan luovia ratkaisuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai jospa suihkuttaisi liimaa ikkunaan ja roiskaisisi kourallisen ryynejä perään?

   Poista
 2. Tähän on ihan selvä keissi:autoilija on invalidi, joka on liikkeellä pienten lasten & lastenvaunujen kanssa, siksi molemmat ruudut. Koetapa parkkeerata kolmeen vierekkäiseen ruuuun piäni auto.

  OP

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo olis viedä kolme paikkaa, kun tartteis vain pistää auto poikittain. Tuossa paikkaa se onnistuiskin.

   Meilläpäin paikalliset kirjastoihmiset harrastavat tuota. Yleensä ne kyllä parkkeeraa just suoraa kaupan pääoven eteen, eikä mihinkään parkkiruutuihin.

   Poista
  2. OP sokea se kuski ainakin on. Hieman pelottava tapaus liikenteessä. Rehellisesti sanoen, ei ole mitään järjellistä syytä jättää auto noin. Etenkin kun vapaita ruutuja oli monessa rivissä monta rinnakkain.
   Tuo kuski on härskin ylimielinen ja piittaamaton.

   Poista
  3. Tita, kirjasto?
   Täällä jopa parjatut venäläiset saavat autonsa nykyisin nätisti ruutuun. Ja hevosmieseläkeläisseurueetkin mahtuvat usein tavalliseen parkkiin.

   Poista
  4. Ai, venäläiset osaa parkkeerata? Olen työn puolesta käynyt Pietarissa viime vuosina ja usein talvisin. Olen todennut, että uskaltaisin ajaa siellä, no ainakin Nevski Prospektin ympäristössä, mutta en parkkeerataa.

   OP

   Poista
  5. No minun arvioni pitkäkilpisten parkkeeraamisesta perustuu täkäläisten markettien pihojen näkymiin :-) Siellä ne ovat ihan nätisti rivissä.

   Josta tuli mieleen, että suomalainen parkkivahti saisi viikossa vatsahaavan espanjassa ja esimerkiksi napolilaisten sangen luovasta parkkeeraamisesta... eipä siellä pari ruttua auton puskureissa haittaa mitään.

   Poista
  6. Kirjastossa on romaanit. Siitä nimitys kansanosalle. Täällä kun venäläisiä ei näy, niin parkkeerausten pohjanoteeraukset löytyy omasta vähemmistöstä.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com