lauantai 9. elokuuta 2014

Merkkipäivänä matkoilla


Ei ole Liukas Lätkä ja Abessiinialainen auringonlasku vaan Torpan Armo merkkipäivänä ihastelee Kartanonkosken auringonlaskua.

Kuudes vuosi Torpan asukkaina pyörähti eilen käyntiin. Olkoon tuleva vuodenkierto hieman tasaisempi kuin tämä päättynyt. Ei niin mahdotonta turbulenssia, ei isompia upseja eikä downseja, ihan tasaista kyytiä jos toivoa sais. 

Siitä toisesta merkkipäivästä ei toinna melua pitää. Lakkasin laskemasta ikävuosia täytettyäni 30. Kyllä ne viranomaiset sitten aikanaan ottavat ajokortin pois ja Perilliset kärkkyvät lakiosiaan. Mitä lie meinasivat kun valurautapannun pakettiin käärivät? 

Posti toi ihania kortteja, erityisesti huumorihermoa kutitteli Seijan kortti: Queen of f****g everything :D


Nyt vielä yksi kylmä viinilasillinen parvekkeella 'melkein' superkuuta ihastellen, sitten saa Nukku-Matti kerätä matkaansa.

Huomenna on raskas päivä.

Hyväksi lopuksi Nuorimmaisen päivän saalis.

8 kommenttia:

 1. Eka kommentti katosi kuin pieru bittiavaruuteen, mutta Onnea toivottelen edelleen uudella yrityksellä. Täälläkin tänään juhlitaan, sillä puutarha täyttää 50-vuotta. Kuvia tulee joskus suljetulle osastolle.

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos! Hassusti kyllä tämä teksti vasta nyt aamulla päivittyi, kirjoitin ja painoin julkaisunappia illalla. Outo on tämä mobiiliblogger.

  Suurensuuret onnittelut Puutarhalle ja hauskoja juhlia. Tulen jossain välissä rääppiäisiin.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut rouvalle täältäkin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en huomannut aamunaamassa mitään merkittävää yhden yön ihmerupsahtamista joten sama hidas romahtelu tekee työtään. Ehkä parempi niin, ehtii tottua ajatukseen.

   Poista
 4. Ihana Nuorimmaisen saalis. Kyllä tulee vesi kielelle ja kateus mielelle, kun itse en ole tullut saaneeksi tänä vuonna kummankaan sortin marjoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ovat marjat. Mieluummin syön ne suoraan puskista tuoreena mutta kyllähän ne talvellakin maistuvat. Noi siniset on niitä saskatooneja.

   Poista
 5. Onnittelut aina vaan nuorelle Torpan emännälle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, siellä toinen ikinuori :D

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!