perjantai 25. elokuuta 2017

Ullatuuus


Elmo Killinki on asettunut taloksi!
Hurisee ja pärisee, naukuu ja murisee. Laaja ääniskaala löytyy, aina oikea ääni tilanteen mukaan.

Isot Setäpojat ovat ottaneet Elmon vastaan setämäisen arvokkaasti ja kohteliaasti. Ei turhaa murinaa tai ukkomaista jupinaa. Ainakaan niin pitkään kun pentu ei pysty loikkaamaan setäkissojen perässä samoille korkeuksille. Eivät tosin paksut sedät kovin korkealle hypi, maha on painava kun se on iso.

Peetun ja Leffen mielestä Elmo on jännä ja kiinnostava ja ehdottomasti pitäisi päästä hoitamaan pientä. Pieni vain on vähän vastaan yliaktiivista hoitamista.

Näillä lähdetään viikonloppuun, Heipatsut!

Laidunkausi loppui sateiden myötä4 kommenttia:

 1. Ooo, mikä miukumauku. Mummolassa oli tuommoinen kissa - nimeltään Harmi, täysin harmiton tosin.

  Ei ollut ullatuus.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paksut sedät järkyttyivät äsken kun nostin Elmon syömään, pentu imaisi kupin tyhjäksi ennenkuin sedät saivat häntänsä parkkeerattua.

   Hieno kattitrio meillä nyt <3

   Poista
 2. Iso J on hellä- ja pitkämielinen persoona - pisteet hälle. Onnea Elomolle pääsystä Torpan hellittyjen joukkoon! Pentukissa on ihan parasta terapiaa kaikille - paitsi paksuille velikissoille :) Siinä riittää ihmetystä, kun pentu panee ranttaliksi. Onneksi teillä on poikakissoja - ne ovat paljon joviaalimpia kuin tiukkapipoiset tyttökatit. Niin nähty täällä. Vain kollipojat sietää koiranpentua. Tytöt pihisee ja sylkevät kohdatessa tulematta sisälle. Vaan syksyn kylmyys muuttaa asenneilmastoa.

  Torpalle leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Iso-J lellii Elmoa, minä näin miten penska sai voileivästä kinkunpalan ja arvaa kuka leikkaa meillä kissojen kynnet? Myös Elmolta.

   Nämä meidän paksut pojat ovat nyt jo ihan Elmon lumoissa, paksu Felix antoi pennun puskea ja hoitaa.

   Sataa, ei pääse pihahommiin.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com