lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäiskortti

Kukkia ja suklaata

Pääsiäisen riemuja kaikille Torpan päiväkirjan lukijoille !

Pitkäperjantain kevyt kuristusote
Puppe show


8 kommenttia:

 1. Sitä on löydetty pääsiäisen hengessä filttereitä :D Kiitos nauruista! Muutoin ei naurata yhtään, kun kevät on unohtanut meidät. Muuttolinnutkin muistivat vanhat muuttoreittinsä, mutta neiti-kevät oikuttelee nyt säiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Pitkä perjantai venyi todellakin pitkäksi. Ensin piti vanhan silkkikukko Gaddafin maallinen jäämistö arvokkaassa ruumissaatossa toimittaa osaksi luonnon kiertokulkua. Sitten tuli molemmat Töllit täyteen vieraita. Ja ilta sitten jotenkin venähti.
   Tämä päivä on ollut hieman hidas.

   Poista
  2. R.I.P ansiokas Gadaf! Pyhät on pitkät ja näihin mahtuu paljon. Huomenna (eh... tänään) on Maestron vanhenemispäiväkin. Sitä juhlitaan koko jälkikasvun voimin. Minä askaroin keittiövastaavana, eli puuhaa piisaa. Pöydän äärellä on laskujen mukaan 12 henkilöä.

   Poista
  3. Onnittelut Maestrolle täältä meiltä !

   Täällä ei ole tänä vuonna isoa kattausta koko lössille, ei vaan nyt löydy tarmoa. Jouluna sitten.

   Syökää hyvin.

   Poista
 2. Hyvää Pääsiäistä Torpalle! Nemppalassa aamu aloitettiin Harjun porrasjuoksulla, en laskenut portaita, syke sen sijaan nousi...kiitettävästi! Klassisempi pääsiäislook ehdottomasti suositeltava!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sinä niitä portaita ramppaat, viimeksikin ajettiin autolla ;-)

   Ettäkö pupunkorvat eivät meitä pukisi? No, nuo kaksi kuvaa jäävät tänne historiaan ja muistoksi Snapchat filttereistä. Oli pitkä (ja ihan hauska) ilta.

   Poista
 3. Pupunkorvat ovat varsin pukevat, niistä klassinen ruskeaharmaa suosikki. Myös korvien pidempi linja miellyttää silmää:)!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com