maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kevät, Oi kevät...

Väisty jo lumi !
Näitä on odotettu

Kyllä se kevät nyt taisi loikata aimo rykäisyllä eteenpäin. Lumi hupenee vähenee katoaa.
Ja heti kun lumi on pois, pientä vihreää ja vähän värikkäämpää punkee esiin. Siellä on valtava kasvuvoima valmiina loikkaamaan valoon.  Nuo pikkuiset mitkälie minikrookukset ovat kertakaikkiaan ihania, aivan parhaita ja suloisimpia. On niin hienoa nähdä taas värejä kun mustaa, valkeaa ja harmaan sävyjä on silmäilty kyllästymiseen saakka. Aikansa kaikkea, nyt värit päälle !

Talvella on kähmitty kaikenlaista, myyräntöitä ja muita tihuja. Kentänpäädyn A-katsomo on kuin pommituksen jäljiltä. Ei varmaan kannata henkeä pidätellen odottaa tulppaaneja vaatimattomasta ruusuistutuksesta. 

Kohta on otettava järeät konstit käyttöön, viinakaappiin on taas kertynyt kaikenlaista juomatonta alkoholia minkä voi aivan hyvin lasetella noihin reikiin. 

Viskiä monttuun, prkl !!
Sotatanner
Vaihteeksi tätä

Sunnuntaina saatiin aurinkoa, sadetta, aurinkoa -ja rakeita. Hirveästi en olisi hämmästynyt jos olisin kuullut sekä ukkosen jyminän, että käen kukunnan. Käki kukkuu yleensä äitienpäivänä, palokärki sen sijaan päristeli kuuluvasti pyhätöissä.

Ukkosiakin saadaan odotella, ehkä.
Huhtikuun viimeinen viikko siis kierähti käyntiin ja monenlaista vaihtelevaa (sään lisäksi) taitaa olla luvassa arkea piristämään. Perjantaina pakataan auto ja jyräytetään eteläntielle, suuri kanakiertue alkaa. Tänään jo haettiin pakkauslaatikoita, desinfiointiainetta ja muuta tarpeellista. 

Kyllä se vaan on myönnettävä, valolla on suora vaikutus mielialaan. 

Pirteää viikkoa sinulle -tai ainakin auringonpaistetta!

Harakka x 2

6 kommenttia:

 1. Täällä rienataan! Viski myyrille on pyhäinhäväistystä! Alkoholin väärin käyttöä! Varmaan jokin pykälä löytyy eläinsuojelulaista, että viskiä ei saa tarjoilla myyrille. Vissisti ovat alaikäisiä, eli alkoholilain vastaista. Kiellettyä se on!

  Tehdäänkö vaihtarit - tarjoan viskistä värikkään kirjon vanhoja hajuvesiä? Ei haittaa että viski on vanhaa - niin on nuo hajuvedetkin. Luultavimmin 15 years old. Vuosikertaa joka tapauksessa.

  Teillä on kevät edempänä kuin täällä. Ja hienot harakatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Ystävä, tiedän, että tuo tekstini kirvelee sieluasi kuin viski minun kurkkuani ;-)

   Lupaan tuoda sinulle oikein hyvää konjakkia, lepytellään Dianysosta oikein urakkatyönä sitten toukokuussa, jookos? Ananas ja kookos?

   Poista
  2. Selevä pyy! Olispa silloin jo viherrystä maailmassa. Saahan sitä toivoa.

   Poista
 2. Viskiä myyrän koloihin. Nyt itkettää. Eeeei.

  Hieno puuhka tuossa olalla.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viski ja muut jalommat/kangemmat juomat menevät tässä osoitteessa ihan hukkaan. Yksi GT vuodessa on jo saavutus. So sorry.

   Poista
 3. Älkääs nyt, mä kävin tässä männä viikolla hakemassa heinää silleesti, että heinänmyyjäukko pikku ryyppäilyn jälkeen kaatoi vähän viinaa uhrikivelleen ja laittoi naapurinukonkin heittämään. Tää heinänhaku meillä päin on ihan normaalia toimintaa :D Olen nauranut koko viikon niin paljon, että ei ole paljon takatalvi eikä mikään muukaan painanut :D

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com