lauantai 8. lokakuuta 2016

Sylillinen lankkuja kerrallaan

Se on vaakalinja x 2

Lankkuja on tasan 70 kpl, pitkiä ja painavia. Kaikki kannettu maisemaan ja yläkerros on jo kiinni. Alakerros aloitettu, melkein puolet tehty. 

Eipä tänään juuri muuhun joutanut. Sää oli virkistävä, tuuli koillisesta ja hetkittäin idästä. Yhtään sääskeä ei ollut, kanahaukka ja kissa bongattu. 

Nyt on oikeasti hyvä hetki hiippailla saunaan. Kivaa lauantaita, missä lienetkin!

Se on Homekorva x 1

PeeÄäs: ihan oikeasti, ovat aivan järjettömän työn takana kun nuo naisvoimin kantaa hiekkakentän peränurkkaan ja siitä levittelee tolpanväleittäin, kintut kirkuvat hoosiannaa eikä selkäkään sulosäveliä lurittele. Mutta kun kerralla tekee kunnolla niin eipä tarvitse ensi vuonna parsia. Ratsastuskentän lankut ovat meillä muuten jykevämpää tavaraa kuin tarhan lankut, siellä tosin on sähkö varmistamassa, että hevosvoimat pysyvät sillä puolella aitaa kun on tarvis.

Mietin tänään mikä on kentän aitojen perimmäinen tarkoitus, ehkä se on hevosen pysäyttäminen sillä hetkellä kun kuski suistuu satulasta. Rajataan vahingot pienemmälle alueelle. Turvallista matkaa vaan, Norwegian Ponylinesin kyydissä...

5 kommenttia:

 1. Norwegian Ponylines saa täältä aplodit! Kaikella on syvin tarkoituksensa. Mutta kyllä rutosti saa raataa ratkaisujen eteen. Kerrallan kun tekee hyvin, niin tulevaisuus kiittää. Tosissaan. Huilaa kuoma jossain välissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmis tuli ja kyllä silmä lepää. Parempi kuin hyvä. Ensi keväälle jäi pystytolppien tervaus. Jopa paksu hamppuköysiporttikin on paikoillaan, vähänkö oon ylpeä.

   Mikäli säät sallii, meinaan ratsautua itsekin ensi viikolla. Lentomailipisteiden toivossa, pakkolaskuja kaihtaen :-)

   AI niin, ne ruusut on nyt kuopattu, uskoakseni riittävän syvään ja katettakin on päällä, runsaasti. Nakkelin perään alliumit ja tulppaaneja, toivottavasti edes joku sieltä valoon punnertaa keväällä.

   Poista
 2. Voi tuota Nassea. Se on mun yksi lempibordereista. Vähän sille on tullut iän tuomaa patinaa karvoihin.

  Syysterveisin

  Espoolainen

  VastaaPoista
 3. Nasse-pappa, rakas Kummikoira on tyylikkäästi harmaantunut mutta charmihan ei siitä yhtään vähene, pikemmin päinvastoin. Radisson Kodin loungessa sunnuntai-iltana flunssaa vastaa taistellen. Joko sää on erityisen viileä tai tauti koettelee, ajelin Isolle Kirkolle Redsyin istuin- ja ratinlämmitys päällä. Tutkailen kalenteria ja yritän karauttaa sopivana arkipäivänä huudeille. Mukavaa viikkoa Torpalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha vispiläkinttu on vielä voimissaan, pasteerasi tarkkana työmaalla ja väisteli taitavasti Ponimiehen tuimaa katsetta.

   Toivottavasti flunssapahalainen ei iske. Tsemppiä!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com