torstai 11. helmikuuta 2016

Meni vähän pitkäksi...

Ensin pitää moittia Hirnakkaa kehnosta tietoturvasta, sillä postauksen takana ei ole Torpan Armo itse - vaan stunttina langoilla Toveri Tita. Aikani arvoin tiettyjä tunnuksia ja salasanoja muistini lokeroista päätyen postaamaan Armon kuulumisia Sawonmaan reissulta.

Ei mennyt ihan putkeen, mutta Hirnakka on jo toipumassa Kuopijon isossa hospitaalissa. Vierailu Kuopiossa vaihtuu pian Karjalan omaan sairaalaan. Iso-J soitti kuulumisia ja pyysin lupaa postata sellaisen "Alive" tiedotuksen, koskapa täälläkin on monta jotka välittävät ja ovat olleet huolissaan radiohiljaisuudesta.

Laitetaan tässä porukalla Hirnakalle virtuaaliset topilasruusut:
Torpan Armo on lujaa tekoa ja sisukas sissi. Kaikkia näitä hyviä ominaisuuksia tarvitaan toipumisen aikana. Pidetään vain peukkuja tanassa edelleenkin!

Iso-J:lle lämmin kiitos, että soitit! Tytöille lämpimät terveiset ja kaikille karvakuonoille kunnon paijaukset!

Tita

2 kommenttia:

  1. Kiitos Tita päivityksestä, tästä et varmasti päätäsi menetä :). Rauhoittavaa on tieto, että vielä Torpan Armossa henki pihisee. Useasti päivässä tulikin kurkattua, joko uutisia on...

    Tsemppiä toipumiseen potilaalle (vai asiakkaitako siellä sairaalassa nykyään ollaan). Muistathan vaan nyt ottaa rauhallisesti, vaikka tiukkaa tekisikin - ei mitään höntsäilyjä ennen kuin oikeasti jaksat!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että jotain elonmerkkiä! Just tänään ajattelin, että kohta on laitettava Titalle sähköpostia, jos edes jotain tietoa olisi siellä.

    Peukut pystyssä Torpan Armolle edelleen <3

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com