perjantai 3. kesäkuuta 2016

15


Paljonpaljon onnea Nuorimmaiselle! Nyt tuli rippi-ikä täyteen ja rippijuhlat ovatkin jo reilun viikon päästä. 

Tänään aamiaisella oli tarjolla myös kakkua, perinteinen Prinsessatorttu (pakaste, Pirkka) ja omatekemä raparperi-mansikkatorttu. Ulkonäkö ja stailaus eivät onneksi vedä vertoja maulle.  

Päivään mahtuu vielä paljon, mm. vähän yli 400 ajettavaa kilometriä. 

Ihanaa perjantaita!


12 kommenttia:

  1. Nuorimmaiselle SUUREN SUURET onnittelut Nempalta! Turvallisia kilometrtejä, varo Hirvelän väkeä, junnut kuulema päivystävät hirviaitojen takana ja hankkiutuvat ojiin lounastamaan, jos mahdollista! Ollaan koodissa ensi viikon aikana! Warm hugs from Nemppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirvelät pysyivät poissa ja Nuorimmainen sai terveiset. Pian nähdään.

      Poista
  2. Mitkä herkut! Onnea sankarille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sovitaan vain joskus kaffekekkerit niin minäpä leivon uuden kattauksen. Prinsessakakkua en leivo. Koska Pirkka.

      Poista
  3. Elämä on hetkittäin yhtä juhlaa - onnea Nuorimmalle - upealle neidolle!

    VastaaPoista
  4. Piti vielä palata sanomaan, että pionin nuppu kuvastaa oikein hyvin juhlittavaa. Neito on todella kaunis ja kukkaan puhkeamassa.

    VastaaPoista
  5. Jusupliut, on niin hyvännäköinen torttu, että tuommoisen perässä vois melkein ajella sinne itärajan tuntumaan :D Toi täyte, aaaah :b...

    Onnea täältäkin päivänsankarille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aja aja tänne vaan! Voin kertoa, että ohje löytyy K-ruokasivuilta, resepteistä nimellä ranskalainen marjatorttu. On työläs mutta vaivan arvoinen.

      Poista
    2. Haa, pitääkin tsekata tarkemmin!

      Poista
    3. Nosta perunajauhojen määrä tasan desiin, 3/4 ei riitä!

      Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com