perjantai 12. helmikuuta 2016

Minä ja tsemppikoirani Sisu


Kiitos kaikki <3
Olette ihania!
Operaatio meni niinkuin piti, komplikaatiot tulivat yllättäen ja pyytämättä.

Toivun ja tokenen, ehkä vähän sitkistyn.
Nyt sitten tsemppihalit toiseen suuntaan, sinnekin iski kovaa ja yllättäen.
Välitetään toisistamme, missä lienemme.


12 kommenttia:

 1. Älä sano, että veritulppa.
  Luin muuten siitä operaatiosta, ei sekään riskitön ole.
  Tsemppiä kaikille, jotka sitä tarvitsevat.
  Minä mukaan lukien.

  OP

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä aurinkoisesta Arizonasta. Mammakin pääsee lomalle kun lapsi harrastaa eli kiekon perässä täällä. Ois täällä sellanenki juttu meneillää kuin Scottsdale Arabian horse show...mutta Hirnakka mielessä täälläki kaihertaa. Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Yeah! Madam on jälleen langoilla - paranemisia sinne! Minä hain omani tänään sairaalasta ulos. Huojentunein mielin. Toipumista täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava nähdä tämä postaus. <3
  Paljon tsemppiä paranemiseen. Ja kaikkiin suuntiin, myös muualla näkyy olleen huolta ilmassa.

  t. Anu

  VastaaPoista
 6. Onpa hyvä kuulla sinulta sinusta.
  Nyt maltti on valttia, lepäile, toivu, vahvistu.
  Pidä huoli itsestäsi!

  (ja joo tunnustan, osasin tietyllä tavalla laskea päiviä, ke arvasin että voi mennä "ohi", to oli pakko kysyä tyttäreltä onko sinusta elonmerkkejä muualla somessa ja kun tämän postauksen näki niin oli aika helpottavaa! Kun kalloa availlaan ja verisuonia sorkitaan niin onhan se hemmetin pelottavaa ja riskialtista toimintaa, vaikka ei sitä ääneen ennen leikkausta sanoisikaan;) Hyvä että kaikki nyt hyvin!)

  VastaaPoista
 7. Titalle ja Lähipiirille Nemppalasta paljon, paljon ja paljon Voimaa ja positiivisia ajatuksia. Elämä yllättää, aina ja tällä viikolla monta monituista kertaa... Ensi vuonna, jos niin Luoja suo joululaulun tapaan taidan olla helmikuun ensimmäiset viikot jossakin. Karmalla on helmikuuhun kai jokin erityinen suhde. Anteeksi tammikuu, jota olen aina pitänyt vuoden turhimpana. Kuoma, warm hugs from Nemppa! Torpan koko Orkesterille warm, warm Hugs!

  VastaaPoista
 8. Toipumista ja tsemppiä! ♥
  Olen ollut hetken pois ja meni oikein kylmät väreet...luin nuo edelliset postaukset että sain edes jonkinlaisen kuvan...

  Kaikkea hyvää rakas Hirnakka - parane pian!

  VastaaPoista
 9. Topilaalle piristystä - kertomus eilisistä 80-vee synttäreistä. Minä olin ehdotonta juniorikaartia, syötiin hienossa ravintelissa ja koko ajan henkilökunta kävi täyttämässä tyhjenneitä laseja. Ruoka piti omin jaloin noutaa, mutta viina kannettiin pöytään. Siitä kun mummot yrittivät sitten jaloilleen, niin eihän siitä tullutkaan oikein mitään. Pahimpia vekkejä ja verenvuotoja kävi ambulanssin henkilökunta parsimassa ynnä viemässä sairaalaan tarkistuksille.

  Ihan horror-ilta - ympärillä oli iso lauma hyvin humalaisia mummoja! Taisi tänä aamuna olla monelta mummolta tekarit ja muisti hukassa. Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummot tais laittaa korkkarit kattoon ihan kirjaimellisesti, ou jee!

   Poista
  2. Tita, onpa sitten jotain, mitä vanhana muistella...niiden mummojen siis.
   Ja Hirnakalle toipumista. Toivottavasti kyse ei ole aivoverenvuorosta tai - tulpasta. Niistäkin toki selviää, kun hoidon saa ajoissa.
   OP

   Poista
 10. Very best wishes from this rainy Kingdom. Get well soon. Merja UK

  VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!