lauantai 24. joulukuuta 2016

Torpan Joulu 2016


Puurolautasen ääreltä se vihdoin löytyy, Joulurauha.

Turku sen julisti ja me juhlistimme puurolounaalla. Nyt on juoksut juostu ja ajot ajettu, paitsi hautausmaalla käymme vielä illemmalla. 

Päivän ostoslistan tärkein asia oli hiekoitussepeli, moni muukin sitä kaupalla kuulema kyytiinsä lastasi. Olisihan se perin harmillista jos Joulupukki lankeaisi portaiden juureen tai joku muu tonttu kompuroisi ns. käsi maassa saunapolulla.

Naapurit on tervehditty ja muistettu, tuvassa tuoksuu kalkkuna. Erityiskiitos kauppiastontulle joka ystävällisesti puhelimitse ohjeisti epätietoista kalkkunarullan verkkoasiassa. 

Ilma pakastuu ja taivaalta kihisee jotain lumen olomuotoa.

Tässä kaikki tällä kertaa, hyvää ja rauhallista Joulun aikaa toivottaa Torpan väki!


6 kommenttia:

 1. Hyvää Joulupäivää Torpalle!
  Aamulla kävin ajelemassa pienen lenkin ja voi jessus kun sivutiet oli aivan peiliä vaikka keli plussan puolella. Asiasta on kyllä uutisoitukin mutta siitä huolimatta peltiä on mennyt ryttyyn enkä ihmettele, yllätyin siitä kuinka liukkaat tiet loppupelissä oli - ne oli nimittäin järjettömän liukkaat. Isot baanat tietty suolattu mutta sivukadut ja syrjäisemmät tiet ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Juuttaan liukasta oli kyllä, onneksi ei ole tarvinnut autoa liikutella moneen päivään ja ainakin oma väki on päässyt ehjänä perille.

   Surettaa aina niiden puolesta jotka eivät osaa/älyä suhteuttaa nopeutta keliin.

   Poista
 2. Joulurauha löytyi konjakkilasin ääreltä - täysen keittiöpalveluksen tehneellä. Osaa olla hyvää!

  Leppoisisa loppupyhiä - minä vedän huomisen täysin huilimisen piikkiin. Mutustan kinkkua sinapilla ja rentoudun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on huilattu, vähän olen käynyt oikiksessa koipia ja selkää tallitöissä, sitten voi taas parkkeerata soffaan lahjakirjan ja herkkujen pariin.
   Jatketaan.

   Poista
 3. Joulu on kiitänyt hurjaa vauhtia. Nemppalassa on rauhoituttu Tapaninpäivänä kotoilemaan SVT:n Stockholms Horse Shown joulunäytöksen parissa ja on todettava, että tavoitteena on tulevana syksynä olla paikan päällä! On se vaan niin hieno, eikä olisi tylsää poiketa kuninkaallisilla talleilla. Nyt ripaus raitista ilmaa ja sitten lahjakirjan pariin. Mukavaa Tapania Torpalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeastihan se aika rientää, laiskotellessakin. Yksi lahjakirja on luettu, kaksi jäljellä. Suklaatakin riittää ja kellarissa viiniä.
   Hyvin tää sujuu ;-)

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com