lauantai 17. joulukuuta 2016

Kuvittelua

Tämä on nyt oikeasti vähän noloa. Mutta en olisi minä jos en tunnustaisi ajoittaista (köhköh) hönöyttäni. Blogi on ollut vuodesta 2009 ja nyt minä vasta löysin kuva-arkiston. Siis jokainen blogissa julkaistu kuva on hienosti tallessa googlen kuva-arkistossa. OMG! Tämä tieto pelasti satunnaiselta nykyisin krooniselta kuvapulalta.

On nimittäin käynyt niin, että ideat blogin suhteen loppuivat ehkä vuonna 2010 tai 2011, mutta tekstiä ja kuvia on harvakseltaan tullut siitäkin huolimatta. Tämä vuosi on ollut varsinainen katovuosi sekä kuvien, tekstien että varsinkin mielenkiinnon suhteen. Kun ei irtoo niin ei irtoo. Kuvatkin ovat suttuista puhelinkuvalaatua ja järkkäri on saanut köllöttää laukussaan ihan rauhassa.

Mutta nyt minä älysin tuon kuva-arkistohomman ja ainakin yhden kuvakoosteen meinaan tässä julkaista. Tiedä vaikka innostuisin taas a) kuvaamaan b) kirjoittamaan. Tai sit en.

Mutta katsotaan nyt vähän kuvakoosteita sieltä ihan alusta.

Näitä en edes muista...

Perinne elää

Nasse 2009 Joulupäivänä

Tammikuu 2010

Terrierin tarmolla

Pakkastalvi 2010

Väkivalta ei ole ratkaisu


Kesäyö

Pikku-Milton


Europa Champion, PatsymummoKoska kuvia on yli 3000, näitä kuvakoosteita arvaten juttupulassa seuraa toisenkin kerran.
Nyt on pakko keskittyä jouluhommiin ja viikonlopun agendaan, kaikenlaista suoritetta olisi listalla.

Palataan taas!10 kommenttia:

 1. Eipä se juttupula ruudun tänne puolelle näy, pikemminkin alkaa hengästyttää aina näitä lukiessa "joillakin on elämää".

  Pikku-Milton on valloittava. Eläinkuvat on aina niin jees. Ja laatu hyvä.

  Felixille, toteemieläimelleni, rapsutukset.
  T. OP, joka opettelee peilin edesssä sanomaan vakuuttavasti "Ei".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteemieläin on pesiytynyt taannoin tuliaiseksi saamaani ostoskoriin. Pitää jollain taltalla se takoa irti siitä.

   Poista
 2. Kuomaseni, olipa tosi ihana jutella pitkästä aikaa. Maailma on taas parempi paikka. Täällä paistaa aurinko, jouluhommeleita pitäisi puuhailla. Tuon tinttikuvan voisit lähettää uutisten luontokuviin, siellä nimittäin oli viime viikolla kotikaupunkinne tintti, joka ilmensi samankaltaista, väkivaltaista toimintatapaa maamyyrä-parkaan, joka kylläkin taisi olla edesmennyt, Herää kysymys mitähän tintit teidän kunnailla nappailee...??? Steroiditinttejäkö??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi.
   Nämä Karjalan kottaraiset.. eikun siis tintit ovat melko ärhäköitä. Lintulaudalta ei draamaa puutu, siinä talitintit ja sinitiaiset nokittelevat toisiaan, eivät sentään ihan noin rajuin ottein kuin kuvan tintit.

   Se myyrän päätä nokkiva tinttikuva oli hieno. Ihastelin sitä monta kertaa.

   Poista
 3. Ai että kuva-arkisto... hmmm... vasta löysin hymiöt/emojit tekstiin. Ja yleensäkin hoksasin kuvien suurentamisen, keskittämisen ja kuvatekstit. Pitäisi varmaan vaan katsoa kaikkea ja klikkailla menehen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitä, saako bloggerissa emojit näkyviin? Olen kuvitellut, että ne tulevat vain i-puhelimella kirjoitellessa... hyvä minä ;-)

   Ehkä meidän pitäisi järkätä lani-iltamat, voitaisiin opettaa toisiamme :D

   Poista
  2. Joo lanit kuulostaa hyvältä! Siellä bloggerissa uutta tekstiä naputellessa on yläpalkissa hymynaaman kuva. Sitä klikkaamalla pääsee valitsemaan syboleja, joista yhtenä alasvetovalikon vaihtoehton on emojit.

   Mä taisin just keksiä sulle joululahjan... soon ihan virtuaalinen. Mut jouluun on monta päivää vielä!

   Poista
  3. Piti hullua jännän äärellä, onneksi et montaa päivää. Kiitos, lahja on juuri sitä mitä halusin, en vain ole (osannut) saanut aikaiseksi itse.

   Poista
 4. Kiitos kuvista - näitä on aina mukava katsella ja vielä kun mukana on historian siipien havinaa niin aina parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, siellä jossain on tuhansien kuvien arkisto. Ja kun on aineistoa vuodesta 2009 lähtien, ei kukaan välttämättä muista onko joku orvokkikuva julkaistu kerran vai tusinan verran.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com