tag:blogger.com,1999:blog-4712748939185136437.post158658148625501583..comments2024-02-27T11:38:06.325+02:00Comments on Hirnakan torppa: Viinamäen kakkuHirnakkahttp://www.blogger.com/profile/10030464601914248960noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4712748939185136437.post-56215716795187325352012-12-02T14:13:37.216+02:002012-12-02T14:13:37.216+02:00Älähän nyt. Just aattelin laajentaa näistä torppat...Älähän nyt. Just aattelin laajentaa näistä torppatarinoista kyökkipsykologiaan ja leivontaan. Tosin meitsin hallitsema ruokalista on kirjoitettu nopeasti puhtaaksi.<br /><br />Kakku on tosiaan ihan kelvollista. Koetahan nyt vähän ponnekkaammin vaatia rouvakullalta kyökkituokiota, avusta vaikka tiskaamalla. Hanki nuo tarvikkeet, mittaa valmiiksi. Mutta älä koske konjakkiin. Se on kokin yksinoikeus :DHirnakkahttps://www.blogger.com/profile/10030464601914248960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4712748939185136437.post-51330903476475795592012-12-02T09:25:10.124+02:002012-12-02T09:25:10.124+02:00Nämä postaukset pitäisi lailla kieltää, näistä ei ...Nämä postaukset pitäisi lailla kieltää, näistä ei tule kuin hemmetillinen makean himo ja sitten onkin se kerjääminen valmis: "Rakas vaimoni, tules nyt katsomaan, voisitko sä väsätä tuollaisen?" <br />Kinuan yleensä niin kauan että siltä menee releet ja jään ilman. Voi tätä surkeutta! ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4712748939185136437.post-86897569817330521462012-12-01T21:27:32.791+02:002012-12-01T21:27:32.791+02:00Juuri näin! Se on sitten sun kakkusi, nomen est om...Juuri näin! Se on sitten sun kakkusi, nomen est omen.Hirnakkahttps://www.blogger.com/profile/10030464601914248960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4712748939185136437.post-16754582279510683702012-12-01T21:08:23.687+02:002012-12-01T21:08:23.687+02:00Hihii, tiedätkö, siellä, missä minä asuin penskana...Hihii, tiedätkö, siellä, missä minä asuin penskana, oli sellainenkin kuin "Viinamäentie", kaikki asukit kuitenkin kohtuullisen selvinpäin. <br /><br />Komppaan tuota voin ja kerman käyttöä leivonnassa - eräs setä sanoi kerran, että pitää sitä verisuonet kerran päivässä rasvata. <br /><br />Ylijääneen rommin/konjamiinin juo leipuri.<br /><br />OP Anonymousnoreply@blogger.com