perjantai 5. helmikuuta 2016

Viikko 5

Sydäntalvi Suomessa

Viikko perjantaissa. Kaikkea sitä muutamaan päivään mahtuukin, eikä tarvitse edes yrittää. Hurjan kiva viikko kuitenkin ja tänään oli erityisen kiva päivä. Lounasseuraksi valikoitui Esikoinen jolla on tässä jaksossa lyhyt perjantai ja hetkeä myöhemmin pöytään istahti myös Nemppa jolle osui työreissu näille kulmille. Ja kummipojan synttärit. Ja olipa paikallinen autokauppias tyrkyttänyt kaupungin mehevimmän Runebergin tortunkin kahvin kera, aidosti kateellinen täällä jälkikäteen huutelee. Siinä vaiheessa päivää tosin minä ja Esikoinen olimme jo ruokaettonilla Torpalla. Minä nimittäin tilttasin vatsani tukkoon ihanalla Browniejälkkärimössöllä.
Niinkuin se lounaaksi nauttimani Luomuhäränlihacheddarburgeri ei olisi riittänyt.

Tänään ei sitten ole tarvinnut muuta syödäkään. 

Oli kiva saada Nemppa Torpalle vielä illallakin. Ihan huippujuttu kun jaksoit ohjastaa Redsien ilta-ajelulle. Eläinosasto väläytteli taas lahjakkuuttaan, älä enää kysy kuinka voit? vaan kuinka henkinen tilasi voi? Ei tässä seurassa voi enää olla kovinkaan ryppyotsainen, oh my, oh my...

Lauantaille on ohjelmoitu vähän jumppaa Nuorimmaisen teamgymtreenien ajaksi ja nyt vihdoin puhun oikeasta lauantaista kun on syytä odotella sitä uutta treenaria Ponimiehen tiimiin. Viime lauantaina olin aikaani edellä eli plärännyt kalenterista yhden viikon ohi. Kenttä on lingottu alkuviikosta vähemmälle lumelle ja nyt satanut lumikertymä tekee siitä todella pitävän ja hyvän treenipohjan. Ponimies on liikehtinyt oikein hallitusti ja hyvin tällä viikolla. Ilman satulaa tosin, kuskin kanssa tai ilman. Ei se päämäärä vaan matka.

Lunta on satanut sen verran, että kolaa on saanut kävelyttää pitkin pihapolkuja. Ja kahdet nokoset on keskeytetty äkäisellä haukkurähinällä kun Torpan Soldiers of Dogarmy piskipartio on raportoinut pihaan tunkeutuvasta lumitykkitraktorista. Se oli kyllä kiva, että hevoset eivät noteeranneet kentän linkoamista juuri muuten kuin karauttamalla kolmen raviaskeleen verran vasemmalle ja sitten takaisin heinäkasalle.

Maanantain savonkiemuroista ei sen enempää, kyynärtaipeeseen laboratorion näytteenotossa nakutettu tuplareikä mustelmineen alkaa haalistua. Ensi viikolla sitten lisää sitä sorttia.

Tämä allaoleva kuva kertoo millä asenteella lähden aneurysmaa selättämään, nyt sanan lamb voi korvata sanalla aneurysm...

Asenne ratkaisee!
Leppoisaa viikonloppua, missä lienetkin!
Minä lähden nyt oikoseen, aamulla on taas aikainen lähtö.

PeeÄäs:
tässä linkki tänään julkaistuun musiikkivideoon jossa Karjalaisten laulu päivitettiin tälle vuosituhannelle. Kannattaa katsoa maisemien vuoksi jos ei muuten kantti kestä :D

9 kommenttia:

  1. Harvinaisen mukava perjantai! Eläinosasto kyllä taas ylitti itsensä. En koskaan enää hämmästy mistään, Pemppunen löysi oman sisäisen kutsumuksen, Osama ja Felix söpöilivät ja Lefa ymmärtää Kenkien päälle... Yllättävää kyllä, Nasse Pappa, rakas Kummikoira otti varsin rauhallisesti. Vieläkin täällä synttärilahjaa pakkaillessani minua hymyilyttää, Ystävien kanssa vietetty aika on Elämän Parhautta ja vielä ne sukat, kiitos Seniorikansalaiselle, ovat nyt jo käytössä. Mahti Runebergin torttu ja ne ruskeat nahkaistuimet...Olipa mukava Perjantai! Hugs from Nemppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynnistä, meillä ei tuvassa telkkaria tarvita kun Pölhövisio on aina auki.

      Poista
  2. Onpas pentukoiraksi Tehokas Katse! Kaikki mahdollinen myötäeläminen Torpan Armon tulevien remonttien onnistumiseen!

    Nempalle kiitokset myötäelon viestissä aiemmassa postauksessa! Kuopus toipuu tähystysleikkauksestaan, vaikka iltayöstä pitikin paikallisessa päivystyksessä käydä kipupiikki hakemassa. Paljon hyvää tekevät kädet ovat auttaneet. Murheellista se, että 15-vuoden iässä jo joutuu erilaisiin operaatioihin. Ehtis sitä myöhemminkin.

    Painun elpaantumaan. Näiden ennakoimattomien sattumusten edessä jouduimme perumaan Esikoisen 18-vee synttärit. Juhlitaan kun jaksetaan ja on tarjottavatkin tehtynä. Nyt kokilla meni aika eri sairaaloiden välissä ajellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kyllä sinttiä nyt koetellaan.
      Hyvää vointia ja lämpimiä ajatuksia <3

      Poista
  3. Tita, toipumistoivotuksia Kuopuksellesi ja Sinulle! Toivotaan että paraneminen etenee nopeasti ja pääsette nauttimaan kauniista pitenevistä päivistä kohti Kevättä ja valoa!

    VastaaPoista
  4. Nyt minä haluaisin kyllä täydellisen selostuksen eläinosaston edesottamuksista.

    Jos et enää blogia päivitä ennen maanantai-tiistaita, niin toivotan onnistunutta operaatiota Savonmaalle.

    Täällä ei oikein vieläkään olla päästy asiaan, onneksi sentään tavarat vähenevät tai kätkeytyvät laatikoihin tasaista tahtia. Menin vielä hakemaan töitä Suomesta tässä välissä. Kelkkaa ei pidä kääntää enää tässä kaarteessa kyllä.
    OP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sanat riitä. Koko joukkio törppöili oikein huolella, jopa Felix ahtautui portinraosta ja ryhtyi mm. taputtelemaan mattoja uusiin asentoihin.

      Sinniä sinne ja kaikkea hyvää!

      Poista
  5. Pölhövisio toden totta! Mukava päivä jääkiekon parissa, Kummipoika on huima, kunnostautuu varmasti talvisin jäällä ja Kummitäti suunnittelee kovasti kesäisiä golfretkiä...Redsy taivalsi todellakin läpi tuiskun, lunta tuli...paljon. En käytä voimailmaisuja koska Kuopushan Torpalla kuulee silloin sakkojen kilinää ja olen jo tällä hetkellä ainakin yhden LV-visiitin jo velkaa. Anyway, Nemppa on kotona! Hugs and terkkusia kaikille!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pölhövisio jatkaa tänäänkin. Leffen pitkät ja hitaat piuhat herättävät aina vaan mykistyneempää ihmetystä. Istuva ihminen ok, sama tyyppi seisoen on haukuttava pystyyn. Ei voi tietää mistä nurkasta siinäkin kallotyhjiössä milloinkin vetää ja viheltää.

      Hyvä kun pääsit ehjänä perille! Ja sille kummipojan ainaiselle joululle Tampereella naurettiin vedet silmissä ;-)

      Eiköhän yksi ylellinen cokis LV:llä kuittaa kiroilusakot ainakin vuodeksi.

      Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com