lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kotona taas


Kaikki kotona ja kaikki hyvin.
Vesiheinää voisi paalata ja kissat ovat valtavia roikaleita. Kuukaudessa kasvaa muukin kuin ruoho, kitkin valkosipulipenkit päivänvaloon, Iso-J osti siimaleikkurin tilalle raivaussahan.

Kyllä tämä tästä asettuu.
Palataan pian!

Letkeää lauantaita, missä lienetkin!


PeeÄäs: sydärin paikka, prisman kassalla. En kestä!!!!

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Viimeistä viedään


Aivan näin stoalaisen tyynenä ei meistä kukaan enää chillaile. Matkalaukkuja pakataan, punnitaan ja uudelleen pakataan, siirrellään nyyttejä laukusta toiseen ja taas punnitaan. Nyt alkaisi pikkuhiljaa olla se autuas tilanne, että sallitut kilot per nokka täsmäävät sekä ruumalaukkujen, että käsimatkatavaroiden suhteen. Jääkaapissa on vielä x kiloa juustoja jotka varmaan kuskaan koneeseen käsimatkatavarassa.

Sitä en kyllä tiedä, mitä teen jos päätän vielä kentältä ostaa yhden mustasorkan matkaan, ei mahdu käsiveskaan vaikka isoin mahdollinen on käsilaukun nimikkeellä mukana.

Tämä loppuloma on ollut niinkuin alkuosakin, kivaa ja rentoa olemista. Kotitorpalla hommat ovat olleet hyvin hanskassa ja niinpä täälläkin jopa Iso-J malttoi rentoutua rantanokosille.

Kävimme vihdoin tutustumassa paikalliseen eläintarhaan, Bioparciin. Ihan älyttömän kiva paikka. Sitä on meille suositeltu moneltakin taholta ja nyt sitten vihdoin saimme itsemme porteista sisään. Todella kiva, pieni ja rauhallinen puistomainen Viidakkokirja-tunnelmainen paikka. Eläimiä ei ole massoittain mutta niitä pääsee katsomaan monelta kantilta.

Pikkuvinkkinä kertoisin sen, että kannattaa seurailla kauppojen ja kauppakeskusten tarjouksia. Me säästimme huisat 41 € kun älysimme ottaa talteen Hipercorin (El corte Inglesin ruokakauppa) etukupongit. Olin jo nakkaamassa niitä keräyspaperin ja muun suljun sekaan, mutta sitten huomasin, että yhtä normaalihintaista aikuisten lippua kohti saa ottaa kaverin ilmaiseksi mukaan.

Tikru pissalla

Jep, nyt se alkaa olla lähtöitkuja vaille valmis. Kuukausi on sujahtanut sukkelasti ja vikkelästi. On ollut lämmintä, kivaa ja aurinkoa. Yritän muistaa miltä auringon lämmittämät pihaportaat tuntuvat jalkapohjissa kun ripustan pyykkejä kuivumaan, miltä sitruunapuu tuoksuu ja miten kaskaat melskaavat ilmanvaihtoritilöiden äärellä.

Tätä kaikkea tulen kaipaamaan kotona, eritoten loka-maaliskuun välisenä kaamosyönä yritän muistaa kaikkea osakseni koitunutta hyvää.

Nämä viikot tulivat tarpeeseen.

Hasta luego!

Se tunne kun loma loppuu... 
Duckface?

Mikä kotimatka??
Sunseeker