perjantai 26. kesäkuuta 2015

Lomalomaloma!


Hola!
Täällä sitä kuulkaa ollaan ja köllötellään Hipsaanian (kuuman) auringon alla.
Kaikki sujui matkan osalta mutkattomasti, Norskin pyörät tömähtivät Malagan kenttään puolisen tuntia etuajassa ja talolla oltiin ketterästi tunnin sisään laskeutumisesta.

Perilliset jumittivat lentokentän Victoria's Secret -myymälään toviksi jos toiseksi mutta sekin aika olisi mennyt matkatavararemmillä pakaaseja odottaessa joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Iso-J jonotti remmillä, minä myymälän ulkopuolella. Sisään en voinut mennä koska aromien ilotulitus oli jotain pökerryttävää.

Pikainen siivous venähti vähän pidemmäksi mutta onpahan nyt tehty. Pölyä kaikilla pinnoilla sisällä ja ulkona. Ei ole enää.

Kauppareissut olivat taas kerran iloiset, etenkin maksamisen hetkellä. Nelihenkinen perhe ei todellakaan syö eikä juo näin hyvin tällä rahalla kotimaassa. Mutta kun nyt ollaan lomalla viimeinkin, otetaan kaikki ilo irti myös ruokailusta, silkkaa säästöähän se on.

San Juanin aattoilta vietettiin ystäväpariskunnan kanssa lempiravintolassamme ja kyllä meillä hauskaa olikin. Seuraavana päivänä lojuin sängyssä iltpäivään saakka, välillä lueskelin, välillä pelasin  puhelimella ja sitten taas oli nokosten aika.

Iltapäivällä kurvailtiin Mijas Puebloon josta Esikoinen löysi tutusta galleriasta hienon maalauksen. Kokoa tuolla työllä on 40x60 cm ilman kehyksiä. Kotona vasta kehystetään, nyt kulkee hyvin pakattuna ja kelmutettuna kotiin saakka. Mieluinen rippilahjahan tuommoinen on kun saa itse valita.

Muilta osin lomaa on vietetty rennosti ja aikataulutta. Syödään myöhään ja otetaan nyt ainakin alkuun ihan iisisti. Mikäs kiire tässä.

Hasta luego!