lauantai 22. elokuuta 2015

Kisarata

Loppurentoutus antaumuksella, laitsakaveri varmistaa

Hiphei! Eka 60 cm:n kisarata! Tuomari puhalsi pilliin kolmannen kiellon jälkeen, mutta Ponimies veti ihan hyvin radan loppuun. Yksi puomi kolisi ja yksi putosi. Näin sitä kokemusta karttuu!

En voisi olla tyytyväisempi. Kiitos tiimille, tästä on hyvä jatkaa. Meillä on kyllä niin huipputiimi apuna näiden hevosten kanssa, että en voi koskaan kylliksi kiittää kaikesta hyvästä joka osaksemme on koitunut. Uskoni hevosväkeen ja sen vilpittömään pyrkimykseen tehdä asioita hyvin on taas (lähes) vankkumaton.

...

Video kisaradasta on nyt tuolla alhaalla (kunhan tämä ---keleen ohjelma lataa sen), siinä näkee kyllä hyvin mistä kielto samalle esteelle tuli, varjot ja vastavalo, eipä siinä tarvita kummoisempaa mörköä. Näitä asioita treenataan sitten kun saadaan oma kenttä hyppykuntoon, kyhätään kaikenlaisia peikkoröllejä ja säikytetään Ponia ihan tunteella. Kyllä siitä vielä kehittyy hyvä. Nuoruus ja kokemattomuus ovat asioita jotka aika hoitaa.

...

Kiva päivä muutenkin. Minä siivosin talossa ja Iso-J könysi eteläseinustalla. Maalia tarttui ruohon lisäksi talon seinäänkin. Illan urakan päätti sysipaska alumiinitikas jonka jalka vääntyi kaataen koko hökötyksen nurin ja samaan rytäkkään suistui myös maalari. Kaukaa katsoen punamulta miehen paljaalla kintulla näyttää yllättävän paljon vereltä. 

Sauna hoitaa kuntoon,  huomenna homma jatkuu!
Mukavaa elokuun lauantai-iltaa, missä lienetkin.
PeeÄäs:
pitkästä aikaa syötiin Takapihan Tavernassa. Muutenhan siellä viihtyisi vaikka pikkutunneille saakka, mutta sääsket ovat ärsyttävän sosiaalisia kuokkavieraita. Täytyypä kaivella jostain jotain citronellakynttilöitä, muistelen niitä jossain laatikossa olevan. Ja haju kyllä kertaa kun kohde on lähettyvillä.


4 kommenttia:

 1. Videolta näkee kuinka suoritus hajoaa tuohon mörkesteeseen, mutta pilotti kyllä johdattaa hyvin loppuun asti. Nuoruus ja kokemattomuus kuittaantuu vähitellen vanhuuteen ja viisauteen. Kokemus on kovaa valuuttaa, ja se vain pitää ansaita.

  Toivotan pääasian selvittämiseen peukkuja pystyyn. Ja seniorikansalaisen jalkavuuteen kans iloisia tuuletuksia!

  Valkosipulisatoa nostelen ja jokseenkin jees on sadon määrä ja laatu. Kesä oli paska, mutta silti sipulia nousee. Siperialaiset ei vähistä hätkähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä video vaan on verraton apu suorituksen analysointiin, selkee kuin pläkki on tuo estehomma. Ponimies osaa hypätä ja tekee sen mielellään mutta siinä missä kokenut ratsu vain vilkaisee, siinä noviisi jo hätääntyy.
   Kuski on hyvä, kenttäratsastaja tietää mitä tehdä.

   Äitikullan polvi on todella hyvä nyt, uskon hänen seuraavalla kerralla kosivan Taikanäppiä, niin on hyvä se mies. Kiitos teille kun annoitte aikanaan yhteystiedot.

   Pääasia hoituu kyllä.

   Mulla valkosipulit köllöttävät vielä maassa. Koenostot kertovat että maku on just eikä melkeen mutta kokoa saisi olla enemmän.

   Poista
 2. Kiitos videosta, se oli mukavaa katseltavaa ja näin asioista tietämättömän silmään näytti että hevoisessa riittää potkua mennä vaikka miten korkeista esteistä. Hypyt meinaten näytti "no kunhan nyt hypähdän tuonkin yli" - asenteella (siis hevosen asenteen) tehdyistä joten potentiaali varmasti löytyy jahka tahto ha haluaminen ovat ok.

  Kaikkea hyvvee teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Ponimiehessä pomppua löytyy, noita nuoria ja kokemattomia hevosia saattaa pelottaa joskus ihan mitätönkin juttu. Hieman se kyllä liioittelee joskus noiden reaktioidensa kanssa, maapuomin yli lentää metrin maavaralla, joskus 'kompastuu' johonkin varjoon.

   Kaikkea hyvää sinnekin, olet ollut kauan poissa.

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!