lauantai 8. elokuuta 2015

Kiitos!

Mielenrauhaa ja aromalyhty... vihje??

Kiitos kaikille muistamisesta!
Sain ikioman värityskirjankin. Ja tussit!
Kukkia ja kaikkea.
On kiva olla aina 25 v.

Illan vietän perheen parissa, Nuorimmainen rehkii kyökissä bataattien kimpussa, luvassa ennennäkemätön herkkuspektaakkeli!

Mukavaa iltaa missä lienetkin.

4 kommenttia:

 1. Muistan sinua hiljaa täällä. Hitto, kun kuulostaa ihan syvällisen hautajaismaiselle... ööö... pystyn kyllä parempaan...

  Kerrottakoon että Hirnakka on valtavan IHANA ystävä! Verbaalivirtuoosi, joka on nähnyt ja kokenyt yhtä sun toistakin. Siis kokenut konna, josta kumpuaa viisaat ajatukset. Lisänä on karjalaisgeenit, jotka tuottavat puhetta ja tekstiä kuulijakunnan iloiksi. Elämänmakuista touhuamista arjen monien haasteiden melskeessä. Vaan haasteisiin tartutaan terrierin otteella, haetaan konstit selvitä pulmista ja hymyillään viimein voittajina! Mutta sen eteen on tehty töitä. Hikeä säästämättä.

  Hirnakalla on sydän, joka on puhdasta kultaa. Ystävilleen hän on käsittämättömän ihana ihminen, joka jakaa lämpöä ja voimia. Hän näkee myös käytännön elämän kautta asioita, joita pitää vain junailla. Hirnakan laji ei ole oikeasti kuntosalit vaan maratonit. Hirnakka hilaa arjen puurtajana melkoista rykmenttiä eteenpäin organisoidusti ja jossain järjestyksessä. Hän kuuluu tulenjohtajiin. Myös soihdunkantajiin.

  Hirnakalla on suuri ja lämmin sydän. Kanaemo viimeisen päälle omille tipulleen ja riikinkana Iso-J:lle. Huolehtija maamolleen. Monta roolia ja paljon käsissä pidettävää. Iso hatunnosto kaikesta ja onnea taas kerran!

  On kunnia kuulua ystävien joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sniif, kiitos. Olen ihan mykistynyt tuosta mitä kirjoitit. Sanasta sanaan voisin kaiken itsellesi lasetella, koska olet vaan niin ainutlaatuisen Titamainen.

   Poista
 2. Onnea Hirnakan torpalle näin jälkikäteen...olin niin hämmentynyt tuosta katin ahdingosta, että muu hävisi mielestä.

  Värityskirjojen kanssa menisi täällä hermot joten revi siitä mielenrauhaa.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissa se järjestää itsensä pinteeseen ja sitten vain coolina odottelee että purkuryhmä saapuu pelastamaan. Pitävät itseään ketterinä ja notkeina vaikka aikamoisia paksukaisia ovat.

   Täytyy jossain välissä katsoa saanko vaikka kultakalan tai perhosen väritettyä. Ja sitten tulee kissa joka kaataa kahvimukin kirjan päälle...

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!