perjantai 3. heinäkuuta 2015

Lähde länteen


Toinen lomaviikko pitkällä.
Säätilassa on nyt tapahtunut semmoinen ihme, että armoton paahde ja porotus ovat hetkiseksi tauolla, taivas on tanakasti pilvessä. Edes kuvassa tököttävän Antennivuoren huippua ei näy eikä noita kauimmaisia talojakaan. Ihmeen vilpoisaa, vaikka lämmöt ovat kuitenkin +25°.

Meillä on nyt nyytit pakattuna ja porukka valmiina. Lähdemme ajelemaan kohti länttä. Ohi Gibraltarin aina Cadiziin saakka ja kenties vielä vähän pidemmälle. Tuskin nyt ihan Portugaliin sentään. Tai mistä sitä tietää.

Takaisin on tarkoitus tulla yläkautta kiertäen, ehkäpä kurkkaamme Setenilin tällä reissulla.
Yöpymiskamppeet on kuitenkin mukana eli varaudutaan vähän pidempään turistikierrokseen.

Palataan taas, laitan koodia jahka kerkeän. Läppäriä en ota mukaan, kameran kyllä.
Pidä huolta, missä lienetkin!


PeeÄäs, kotipuolesta kuului eilen sen verran tylsiä uutisia, että meinasi v-tutuskäyrä hujahtaa katosta läpi ja menikin se. Remu mitä ilmeisimmin ei nyt kuitenkaan tule meille ja Töttiksen deitit menivät niin hankaliksi, että taidan skipata koko homman.

Että mua ärsyttää kun jo sovittuja asioita muutellaan ihan vaan 'koska mä nyt päätinkin näin' -periaatteella. Ja sitten lähetetään pari hilpeää hymiötä perään. Teki mieli lähettää vastapalloon vähän rumempi hymiö, mutta koska kotikasvatus, en sitä tehnyt. Maailma on kuitenkin niin pieni paikka, ettei kaikkia siltoja kannata poltella vaikka mieli tekisi.

Gnnnnh.


6 kommenttia:

 1. No voi harmi, kun en tullut lukeneeksi eil :( mutta jos nyt vielä ehtii, niin teidän täytyis mennä Rondasta Arrivaliin ja sieltä Seteniliin. Yhtään en osaa neuvoa tuota toista kautta, että pääsisitte kokemaan tuon mahtavan jutun. Voi harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistui se!! Huikea kokemus. Kerron myöhemmin lisää.

   Poista
  2. No hyvä:) Vielä jos kiinnostaa Lähellä Rondaa on se smurffikylä Júzcar Ei se sinänsä ole muuta, kun että kaikki talot ovat maalattu siniseksi.Sinänsä kaiken valkoisen vaihteeks ;)

   Poista
  3. Setenilin pitää mennä toiste, oli kyllä hieno!
   Olosuhteiden pakosta ajettiin läpi, ensi kerralla pidempi reitti. Kiitos vinkistä, olet aarre!!

   Poista
 2. Te olette sitten kaksi viikkoa vai ymmärsinkö oikein?
  Hitto kun ei ehdi poikkeamaan blogistaniassa niin jo vain putoaa kärryiltä mutta josko sitten jatkossa...

  Samaa mieltä sovittujen asioiden muuttamisesta ja varsinkin ilman perusteltua syytä, sellainen kertoo ihmisestä paljon sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen ja osa päätöksistä voi olla sellaisia että niillä on kauaskantoisia vaikutuksia jotka pitäisi tajuta.

  Hyvää reissua ja kepeää heinäkuuta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohta kaksi viikkoa hipsaaniaa takana ja yhä on kiva!

   Sovittu mikä sovittu ja se on aina noloa jos pitää selitellä 'mutku sitku' - juttuja. Itse kun pidän kynsin hampain kiinni siitä mitä lupaan hoitaa.

   Force majour -tapaus on eri juttu, mielen muutos silkkaa kiusaa.

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!