perjantai 17. huhtikuuta 2015

Torpan sisustus- ja hiuspläjäys

Lupaan, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen sisustukseen ja etenkin Beautyosastoon liittyvä postaus.

Ensinnäkin, eteisen työmaa on nyt lopputarkastettu ja hyväksytty. Siitä tuli ihan mahdottoman hyvä. Laitan nyt lopputarkastuskuvan. Kun tuohon leväytetään perheen takit, nutut, pusakat, kenkiä ja muuta eteisroinaa alkaen koirien remmeistä kenkälusikoihin, voidaan unohtaa tämä harmonia. 

Hetken herrasväen puolen (vieraiden) sisäänkäynti on tyylikäs.

Olen iloinen materiaalivalinnoista, ne menivät nappiin. 


Sitten se bjyyticorneri.
Istahdin tänään Johannan tuoliin aivan liian pitkän (4 kk) tauon jälkeen. Mukanani oli pari kuvaa netistä ja sitten tehtiin suunnitelma.

Sain lukea uusimmat seiskat ja autobildin ja ennenkaikkea höpötellä vauvajuttuja. Minä kyselin Johannan esikoisen odotuksen käänteistä ja toki varsa-asioitakin puitiin. 

Haikea oli jättää ties miten pitkät jäähyväiset. 

Johannan jäljiltä Hirnakan kuontalo oli vihdoin niin nätti ja niin ihana. Lyheni reilut 10 senttiä. Kiharat ja kaikki. Ai että. Kävin salillakin näyttämässä tyttölookiani, eivät meinanneet tuntea. 

No, ensi viikolla palataan taas arkeen ja hikiruoskatukkaan. 

Heidiin ja Tallimieheenkin törmäsin apteekin kulmalla, ei meinattu toisiamme tuntea kun oltiin ihan kaupunkilaisen näköisiä.

Onnittelut myös Sadulle, synnynnäinen autokoulun opettaja olet. Toivottavasti nähdään huomenna.

Nyt illan ohjelmassa on tovi huilia ja sitten katsotaan uusi Komisario Beck.

Leppoisaa illanjatkoa, missä lienetkin.





12 kommenttia:

  1. Sisustus ON harmoninen ja lempeä. Hyvät valinnat, tosin osaan kyllä kuvitella ensi viikon tilanteen kun kaikki "normaali" on taas paikallaan. Näet seuraavan kerran kuvan todellisuuden kun lapset ovat muuttaneet pois...

    Ja hiuslooki on fantastinen! Pirskahteleva tulisuus passaa erittäin hyvin! Keulapuolen kuvan näen sitten ensi kuussa :D Livenä.

    Mä jatkan siivoamista. Huomenna päivällinen 10:lle hengelle. Kaapissa on lohta ja kellarissa pottuja. Niistä saa risteytettyä tarjottavaa. Esikoinen lupas rustata aamulla raakakakun. Ne on hyviä!

    Viikonloppua, aurinkoa ja ulkoilmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks my friend. Tyhjän pesän odottelu saikin juuri uusia plussapuolia.

      Nuo punaviirut piti olla huurteisen pinkkejä mutta mun hius imaisi punaväriä vähän innokkaammin. Haaltuu ne tuosta parissa pesussa vähän.

      Huomisen ruokapidot kuulostavat hyviltä, syökää hyvin ja pitkän kaavan mukaan. Onnittelut Maestrolle meiltä kaikilta!!

      Poista
  2. Minä en aluksi ymmärtänyt otsikkoa, tuli ihan blackout. Hieno eteinen.

    Titan ruokakuvioista: päätin tehdä parsaa, uppomunia ja savulohta huomiseksi, ja sunnuntaiksi loput savulohet mousseen (kuohukermaa, ranskankermaa, runsaasti tilliä ja jotain pippuria, kalat ja sauvasekoitin) ja uuniperunoiden kanssa. Tämä vaatii kyllä jotain erikoisjuomaa.

    OP

    VastaaPoista
  3. Älä huoli, en minäkään aina itsekään otsikoita, saati sisältöä, ymmärrä.

    Tulee nälkä noita lohijuttuja lukiessa, epistä!

    VastaaPoista
  4. Kadehdin OP:n kohtaa erikoisjuomat. Meillä saa valita erikoisjuomat akselilla vesi-maito. Valkoviini olis kova sana... kalaruoan kanssa. Noh vesi on vanhin voitehista, vaan valkoviini olis heti seuraavana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoisjuoma ruuan kanssa tarkoittaa mielellään cavaa. Poron kanssa vettä. Punajuuririsoton kanssa piäni lasi luomupunkkua ja muina juomina skottilaista. Olen kaavoihin kangistunut.
      Ja tuo kala on muuten kylmäsavulohta - ei lämminsavulohta. Ostin ihan tiskistä, himppasen liian suolastta.
      OP

      Poista
  5. No niin, iski oikea kateuden piikki kun näin kiharasi apteekin kulmalla + eteisen sävy on juuri se mitä ajattelin meidän olohuoneeseen... Eteinen on IHANA!

    Täti sai aamulla hepulin kun menivät ulos. Otti ensin kunnon piehtaroinnin ja sen jälkeen loikki ja hyppi, sekä otti muutaman laukka-askeleen. Aamuverryttely ilmeisimmin oli kyseessä.

    Tädistä ei voi muuta sanoa kun, että hän on hurmaava! Niin kiltti ja säyseä. Mietin jo, että käyn sen salaa tarhasta ja salaa myös ratsastan sillä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkisitpä ne kiharat nyt, on kuin yliajettu Halinalle.

      Töttis on ihan kiva hevonen joka ei halua pahaa kenellekään. Ja ihan voit koska tahansa ottaa kentälle tai maastoon, be my guest.

      Yritetään sunnuntaina päästä käymään.

      Poista
  6. Tänään mitottu Maestron kanssa kanalan ulkotarhaa ja kuutioitu kanalan interiöörin sijaintia. Kaksi vaihtoehtoa... Yksi vaihtoehto olisi siis helpompi. Mikähän mahtaa olla kanalan henkilökunnan siirtoajankohta? Touko- vai kesäkuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään toukokuulle, kesäkuussa on jokaiselle viikonlopulle jo ohjelmaa ennen Espanjaan lähtöä.

      Poista
    2. Toukokuun viimeinen viikonloppu? Pitää tsekata koulujen loppumiset, mutta siitä eteenpäin arkipäivätkin on käytettävissä... eli kesäkuun alkupäivät olis ihan jees kans.

      Poista
    3. Saattaapi olla hyvä ajatus ne arkipäivätkin, kiirettä meinaan pukkaa. Katsellaan miten nämä käänteet tästä kehkeytyvät.

      Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com