tiistai 7. huhtikuuta 2015

Lyhyempi viikko


Se oli kyllä kiva, että tämän viikon maanantai saatiin kuitata pyhäpäiväksi.
Edes läppäriä en eilen avannut sillä saapuvien sähköpostien määrä (eilen kl. 19.30) oli jo 54 kpl eikä minulla ollut intoa niitä ryhtyä perkaamaan. Pelkkää spämmiä enin osa.

Se on kyllä nykyaikaa se, että jos ei sähköpostiin vastata tunnissa, tulee jo whatsAppissa tai muussa pikaviestipalvelussa kysely 'saitko viestin?' Juu sain, mutta en vastaa niihin lähettäjän aikataululla vaan omallani. Piste. Anteeksi.

Sitä paitsi, minä olen nyt vähän grumpy, sillä olen kärsinyt kroppaa raastavasta yskästä lauantaista lähtien. Kauhea yskimisen tarve tulee, mutta mitään ei irtoa. Raivostuttavaa. Viime yökin meni röhiessä ja rykiessä. Tänään olinkin haukkana apteekin ovella 9.30 ja säntäsin ennen mummovyöryä ovesta yskäntroppihyllylle. Nyt sitten vetelen vuoronperään sinkkiä, inkivääriä, yskänlääkettä ja teetä ja manaan kaikki mahdolliset kotitontutkin avukseni taistelemaan räkätautia vastaan.

Nyt ei ole aikaa eikä varsinkaan halua sairastaa.
Lyhyt keväinen viikko edessä ja paljon pitäisi saada aikaan.

Iso-J lähtee reissuun ja palaa vasta loppuviikosta. Eteisessä riehuu remonttimies joka metelistä päätellen irroittaa juuri nyt kattopaneeleita. Väliseinä on jo purettu. Jos Karma on suopea, ovat tilaamamme lattianpäällysmateriaalit saapuneet ja sekä ne, että seinä+kattopaneelit plus seinämaali ovat valmiina kun remppamies niitä lähtee noutamaan.

Nyt en jaksa edes tuskailla sitä, ovatko valitut sävyt sittenkään oikeat. Lattiaan tulee kuitenkin Tarketin vinyylilaminaatti, se on kai aika järkevä valinta koiraperheessä. Kyllähän ne käpälät toki putsataan, mutta turha mitään käsinhiottuja sauvaparkettikuvioita on lähteä ulkoeteiseen laittamaan.
Eipä tuossa eteisen lautalattiassakaan vikaa näyttänyt olevan, mutta yhtenäisyyden kannalta on paras nyt vetää pinnoite ja vaikka sitten eläkepäivillä hioa siihen nätti lautalattia.

Varsinainen rapatassujen kulkuväylä on sitä paitsi takaeteinen, se jossa on kaakelit ja lattialämmitys. Tuo etueteinen on vähän parempi rappu mutta vinyyli saa luvan kelvata sinnekin. Ei tässä nyt hienostelemaan ryhdytä.

Jep ja joo. Nyt voisin purkaa vähän koirakuvia, käytiin eilen kuvaamassa viisi pientä russelikakaraa. Tai eivät ne mitään pieniä enää olleet, nopeita pötkylöitä joilla oli kauhean terävät naskalit hampaiden tilalla.

Palataan asiaan, missä lienetkin!

Hups, mistäs tämä tähän tupsahti??





8 kommenttia:

  1. Juu, päivät on ihan hitokseen sekaisin kun on näitä arkipyhiä!
    Vaan lyhyt työviikko on ihan jees. :)

    Vai sai se lenssu sinustakin otteen? Voivoi, koitahan toentua. Mulla oli sitkeessä ainakin. Ja nyt se on Siipassa...

    VastaaPoista
  2. No nyt meni ääni, kuvaa sentään vielä näkyy. Ihan tyhmää vaan muljottaa mykkänä kun olisi niin paljon sanottavaa ;-) Kurkku (ja koko rinta) on ihan karrella ja selkään sattuu yskiminen.

    VastaaPoista
  3. Höyryhengitys! Sillä minä sain kaksviikkosen yskän hiukka talttuun. Lääkkeitä eivät antaneet, viirus. Sympatiaa ... empatiaa roppakaupalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula. Kyllä kai tämä tästä vaikka nyt kun ääntä ei lähde, sanottavaa olisi paljon.

      Poista
  4. Iso-J on taas käyttänyt intiaanien taikakaluja... Osanotto vaivaan ja vahvoja troppeja kehiin. Sitä pääsiäis JD:tä voi käyttää kurkun desinfiointiin. Oikeesti.

    Käyn suljetulle osastolle laittamassa sua varten yhden Kanala-aiheisen kuvan. Kukon nimeksi on päätetty joko Lucifer tai sitten Hannibal. Kanojen nimiä täällä arvotaan jo kovaa kyytiä myös. Varmaan jotain vähän keveämpää, mutta kuulemma historiallisia nimiä. Teiniosasto intoilee...

    Lepoa ja radiohiljaisuutta Torpalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on se poppamiehen taikasorkka jolla virpoi mua nukkuessani, taas.

      Nyt ei todellakaan tule kuin pihinää ja hirveä tukko tuntuu koko putken pituudelta.
      Tänään en vastaa puhelimeen.

      Eniten harmittaa kun en pysty kommentoimaan Perillisten juttuihin. Olisi sana jos toinenkin sanottavana. Täytyy merkitä muistiin ja pitää luento kunhan ääni taas kulkee.

      Hannibal Kukko kuulostaa hyvältä. Yksi kotikanojen mukavimpia puolia onkin niiden nimeäminen ja persoona.

      Poista
  5. Sympatiat köhästäsi sillä mikään ei ole sen kurjempi kaveri kuin kuiva, koko yön valvottava yskä. Tropeista sen verran että Cocillana on mun mielestä paras koska se myös "huijaa" aivoja mutta tämän sä taisit tietääkin. ( http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=629&i=ORION+PHARMA_COCILLANA)

    Tässä pari päivää takaperin kävin asiakaspariskunnan kanssa maalikaupoilla ja samalla katseltiin heille myös "koiran kestävää" laminaattia. Sellainen löytyi ja vaikka noissa laminaateissa joissa käyttöluokka on korkeampi, on sitä hintaakin enemmän niin pitkässä juoksussa ne maksavat itsensä takaisin.

    Mukavaa loppuviikkoa ja paranemista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänx vaan tsempityksestä. Eilinen meni ihan hämärän rajamailla, torkuin, yskin ja tein kuolemaa sillä koko keuhkojen alue oli vereslihalla (kuv.). Päätä särkee edestä ja takaa, vatsa ei kestä enää yskänlääkettä ja strepsilsejä ja muutenkin on vähän motivaatio-ongelmaa.

      Mutta löysin Netflixin ilot ja nyt olen nähnyt Lilyhammer -sarjasta ekan tuotantokauden 7 jaksoa. Että kyllä tämä tästä.

      Huoh. Köh ja pöh :-/

      Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com