maanantai 5. tammikuuta 2015

HAASTE: Omin käsin

Näin maanantain kunniaksi julkaisen haasteen: Omin käsin.

Taannoin eräs lukijani (jota riivaa ihan mahdoton uteliaisuus) oli tulkitsevinaan eräästä kuvasta käsialaa. No pieleenhän se tulkinta meni koska kirjoittaja ei ollut kaunis eikä nainen. Että ammatinvalinnassa kannattaa skipata grafologin ura.

Niinpä päätin ihan itse kehitellä haasteen johon jokainen lukija saa osallistua ja haastaa oman bloginsa lukijoita, tai olla haastamatta. Pakkohan ei ole ikinä.

Yllytän teitä nyt seuraavaan:
kirjoita OMIN KÄSIN A-4 -arkille jokin vapaavalintainen teksti sillä käsialalla jolla yleensä kirjoitat. Mutta kirjoitat käsin. Ei koneella. Saa tekstata, saa veivata kaunoa, tyyppikirjaimia, ihan sitä ominta käsialaansa. Ota tekstistä kuva ja julkaise se omassa blogissasi.

Kuvasta saattaa seurata mielenkiintoisia pohdintoja ja tulkintoja. Harva meistä omaa naamakuvaansa julkaisee, mutta käsialahan kertoo usein enemmän kuin yksikään kuva. Monessakin mielessä.

Joka tapauksessa blogistaniaan tulee vähän lisää kuvia, ainutlaatuista materiaalia.
Omani julkaisen huomenna.

Kiitos ja anteeksi :D


6 kommenttia:

 1. Ollos tervehditty sinä Itäisten Kansojen hallitsija!
  Siihen sun haasteesi on nyt vastattu ja odotan mielenkiinnolla omaa näytettäsi.
  (Kaikkea sä laitatkin ihmiset tekemään... :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän mua tässä asiassa inspiroit joten muusa olkoon toinen nimesi :D

   Poista
  2. Ainahan sine voit ottaa uuden ammattinimikkeen jos nyt vähän tulin epäilleeksi luontaista lahjakkuuttasi grafologin vaativaan työhön. Liität vain mielenkiintoosi parhaiten sopivan etuliitteen tuon grafologi-sanan eteen, esim. mammografologi tai... noh... jotain :D

   Poista
  3. Mammografologi!!
   Miten helvetissä mä en tullut ajatelleeksi?!
   Kiitoskiitoskiitos :D

   Poista
  4. Tulee mulle äkkiä mieleen pari muutakin -grafiajuttua mutta eipä niistä enempää, tämä kun on enemmän tämmöinen perheblögi :D

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!