sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Neljäs adventti


Tänään ei muuta lisättävää.
Palataan, missä lienetkin!

6 kommenttia:

 1. Kappas kun miltei samanlainen olkipukki täälläkin! Erona ainoastaan partana olevat vehnän tähkät.

  Kiitoksia kortista! Olkoon teilläkin Jouluna rauha massa ja vatsat täydet. Seniorikansalainen on epäilemättä täysillä mukana valmisteluissa. Terveiset siihenkin suuntaan. Toivotan rauhallista ja rentoa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olkipukki ei ole näköjään syntyjään Gävlestä, niiden eliniänodotehan on sangen lyhyt. Siksipä laitoin nuo stidit tuohon pukin jalkoihin muistuttamaan elämän rajallisuudesta.

   Seniorikansalainen on paistanut reilut 100 karjalanpiirakkaa (aitoja ilman nimisuojaakin), kiloittain pullaa, taatelikakkuja sun muuta. Eihän häntä pitele mikään.

   Viimeinen rutistus alkaa nyt, kohta saa sitten huilata pari päivää.

   Poista
 2. Nemppalassa kaikki hyvin, joskin huomenna kipitetään vielä influenssarokotteeseen. Kollegani torstain kokouksessa sairastunut influenssa B:hen ja siten varaudumme Tamiflun kera joulun viettoon, rokote olisi pitänyt ottaa aiemmin mutta antanee kuitenkin mielenrauhaa jos ei muuta, Kokous oli muuten Bodomissa ei Boessa, joten onneksi tarkastin aamulla vaikkakin pienimuotoinen ajo-ohjepaniikki iski. Tänään muutamia lahjoja, visiitti Kuopioon ja it-ongelmien ratkaisua...pikku Joulupuuhaa:) rauhallista ja ihanaa Joulun odotusta Torpalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti influenssarokote ei aiheuta reaktiota. Oma tauti parani ja koko perhe on jo jalkeilla. Paitsi teinit, ne lojuvat sohvanmyötäisinä ja veikkaan, että jos torkkupeiton kulmaa raottaisi, sieltä roikkuisi jotain ilmajuuria plus topakka metaanikaasun katku.

   Onneksi tuli selko, Bodomin ja Boen välillä on kuitenkin muutama kilometri.

   Lähden juuri kaupunkiin ja ekana kurvaan Matkahuollon kautta.

   Poista
 3. Hyvää Joulua sulle, oi suuri rakkauteni ja ainaisen huoleni lähde! :D
  Tosin mulla on tämän osittaisen tervehtymiseni myötä sellainen joulupaimentamisen mode päällä että näitä joulun toivotuksia satelee vielä vappunakin mutta haitanneeko tuo.

  Niin ja hyvää joulua kaikille Torpalla visiteeraville lukijoillekin!
  *Virittelee joululaulua jota aikoo säestää lampaan mahalaukusta valmistetulla säkkipillillä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua :D Säkkipillit ja pelit.

   En ole tundralle vielä joutanut, mutta kurkkaan kyllä jahka nämä kiireet tästä laantuvat. Kiirettä on pitänyt totisesti, ikävänpuoleinen Norovirus piti huolen siitä, että vessan saranat eivät käytön puutteessa ruostuneet. Ja muutakin kierrettä on polun varrelle järjestynyt.

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!