lauantai 27. syyskuuta 2014

Järeämmät vehkeet


Loppui se pikkusahalla nylkkääminen. 
Tehtiin kaupat pikkuisen järeämmästä moottorisahasta. Ja kun tuon vetäisee käyntiin, tietää naapurikin, että nyt tehdään nopeaa mottia. 

Perinteiseen tyyliin tänään, minä syötin rankoja ja Iso-J pätki ne määrämittaan.

Tiedän kyllä Enson miehen tyttärenä miten tuommoista peliä käytetään vaikka isävainaa olikin enemmän konttorimiehiä. 
Sen verran usein sain mökillä sahahommaa tehdä.

Huomenna aion itsekin kyllä muutaman rangan pätkäistä.

Viikko on ollut yhtä samaa sumussa tarpomista. Perjantaina tajusin, etten enää muista perjantain ja viikonlopun merkitystä. Ihmettelin vain mitä osa kavereista ilakoi viikonlopusta. Mulle kaikki päivät ovat niin toistuvaa rutiinia, etten näe eroa lauantailta ja maanantailta.

Espanjasta kuului ikäviä uutisia. Yksi sen omintakeisen lammaspaimenen isoista koirista oli hyökännyt Iso-J:n velipojan ja naapurin Thor-koiran kimppuun Mijas Pueblon polulla. Reikiä koipeen kymmenen joista osa isojen kulmahampaiden jättämiä. Lisäksi maahanrojahtamisesta kipeytynyt selkä. Thor oli veressä, ei omassaan ja selvisi ehjin nahoin.

Onni selkkauksessa oli siinä, että tapahtumalla oli puolueeton todistaja sekä paimen itse paikalla. 

Haavoja hoidetaan päivittäin sairaalassa joten ehkä tästä ei seuraa niin pitkää ja pirullista koko kehon yleistulehdusta kuin minulle viime talvena. Hyi hitto, niille poluille ei minua saa enää millään, ne hurtat näyttivät niin alkukantaisen saalistusviettisiltä jo kesällä kun niitä parvekkeelta turvallisen matkan päästä seurattiin. 

Olen saanut vähän kuitattua univelkoja. Torstaiaamun shiatsun jälkeen nukuin liki kolme tuntia, perjantaina liki neljä ja tänään aamun hevoshommien jälkeen vielä vähän lisää. Väsymys iskee kuin iso aalto, kerrasta nurin. 

Nuku hyvin, missä lienetkin! 

PeeÄäs, jos käytät instagramia, tämä sivu on hauska lisä seurattaviin, Reykjavikin poliisin oma seinä. 
4 kommenttia:

 1. Saha on soinut täälläkin, rhodomaan takustan kuuset on siivottu viimeistä myöten pois. Ja istutettu - sitä parasta puuhaa, mitä voi housut jalassa tehdä. Niin - kun en enää hevosen selkään pääse, niin voi kuitata tämän tälleensä.

  Koitahan saada viikonloput eroamaan viikosta jollain tavalla. Tämä on eläkkeelle jääneiden neuvo... voi kuulemma toteuttaa ennen eläkkeelle jääntiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saha soikoon! Olen käynyt suljetulla katsomassa aikaansaannoksiasi ja kyllä pitää kunnioituksesta vähän nieleskellä. Nostan virtuaalista hattuani ilmaan, ahkera olet.

   Tiedän toki problemaattisen suhteesi tiettyihin tontillanne kasvaviin puihin joten uskon, että olet ollut onnellinen kun sahanterä on päässyt pureutumaan ei-toivottujen puuyksilöiden pintaan.
   Go girl :D

   Poista
 2. Mccullohit ovat hyviä sahoja joten pitkäikäisen sahan olette ostaneet ja käyhän tuolla hommat paremmin kuin näillä "mökkisahoilla".
  Kurja juttu tuo koiran hyökkäys ja toivottavasti vammat jäävät lihas - asteelle ettei onnettomuudesta aiheudu älyttömän pitkää sairasvuoteella makaamista.

  Onneksi sain eilen yhden kiinteistöremontin loppuun ja päätin sen kunniaksi etten tee tänään yhtään mitään. Makaan sohvalla ja annan muiden tehdä mitä tekevät koska huomenna se hauskuus taas omalla kohdallani alkaa eikä loppua näy.

  Sulle jaksamista ja pusut - muista ottaa lungisti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä saha se on. Ei yski eikä nikottele vaikka olisi minkälainen tukki työstettävänä. Eihän se nyt mikään metsurivehje ole, mutta ihan riittävä meille.

   Saamieni tietojen mukaan ainakin toistaiseksi puremat ovat pysyneet puhtaina.

   Otahan nyt oikein syvä pitkä puhallus, käsittämättömiin suorituksiin sitä ihminen venyy. Edessä oleva savotta saattaa hirvittää ja jälkeen päin miettii, miten siitä kaikesta on selvinnyt. Koeta pärjätä.
   Terkkuja.

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!