keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Välikuittaus

Ennenkuin pääsen käsiksi Islannin kuvasaaliiseen, täytyy kiireesti kuitata Sudburyyn suuret kiitokset saapuneesta lähetyksestä. Hauska ja viihdyttävä kirja, kiitos vielä kerran. 

Päivä on ollut pitkä ja jos töitäni luettelisin, lista olisi pitkä kuin pienyrittäjän pinna. Kirjanpitäjän pinnaa venytän nyt toden teolla, myöhään menee, joskus jopa viime tippaan. 

Tyrkkään vielä yhden pellillisen sämpylöitä uuniin ja kunhan se on valmis, tallissa jollotettu unilaulut, olen valmis yöpuulle. 
Aamulla on luvassa jalkajumppaa Käskyttäjän valvonnassa joten kaikki voima tarvitaan. Pitäkee peukkuja jotta selviän. 

Iso-J on reissussa ja koska Nilkku-Esikoinen on pois suorittavasta portaasta, täällä riittää puuhaa minulle ja Nuorimmaiselle.

Tein tänään FB:ssa saamani videohaasteen. Laitan sen jakoon täälläkin. 

Ja nyt otan hetken mallia Peetusta!
Pysy tarkkana, missä lienetkin. 
5 kommenttia:

 1. No just, ei tässä väsymyksen tilassa ladata yhtään videota yhtään mihinkään. Koetan lunastaa lupaukseni huomenissa, läppärillä sekin on helpompaa kuin puhelimella. Uskoisin.

  VastaaPoista
 2. Mä odotan SELFIETÄ (lapset kertoi mitä tää sana tarkoittaa...) sun juhlakostyymistäs! Kakarat nauroi ihan kippurassa, kun kyselin niiltä mitä toi selfie oikein tarkottaa... olen lähinnä muumio tai joku muu muinaismuisto, kun en nykykieltä osaa. Onneksi on opettajia.... ja lisänä - kirottua kyllä - kakarat osaa jo paremmin nykyisten tietoteknisten niksien salat. Alan tuntea itseni muumioksi... ja kyllä vit... ottaa päästä siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tietäis mitään näistä nykyasioista, vaikka en ole kolmeakymmentä vanhempi, ellei mun viiskymppisen samassa sermissä istuvan työkaverin lapset olis yläasteella ja lukiossa. Näin pysyn ajantasalla wassapeista, nykymusiikista ja muodista. Onneks työkaveri aina tarinoi lapsistaan, niin kuulen jotain nykymaailman menosta. Muuten olisin vielä pahempi dinosaurus, kuin nyt...

   Poista
  2. Tita ja Marra,
   minä pysyn ajan hermolla kun Perilliset ovat äärettömän globaalisti verkostuneita. On Askii, on Kikkii, on Instaa (mullakin on) ja kukaan (paitsi mummot) ei käy enää Facessa.

   Selfie odottaa vielä käsittelyä. Pitää rajata pikkuisen sillä on ihmisiä jotka eivät tahdo naamaansa näyttää näin arveluttavassa mediassa kuin Torpan blogi… tai Nemppa, miten on? Laitetaanko jakoon? Se alkuillan kuva jossa pönötettiin niin nätteinä, niin nätteinä??

   Poista
 3. Kylässä (ja hevosissa) on näköjään inhimillinen mittakaava mutta maisemat suurieleiset.

  Tervetuloa kotiin näin vähän jälkikäteen. :)

  /Anu

  VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!