torstai 20. maaliskuuta 2014

Torstai, ei rokkaa. Eikä pannaria

25.3.2012
Pari vuotta sitten oli myös vähäluminen talvi ja nyt maa on 95 %:sti näkyvissä. Se vähä lumi jota jäljellä on, onkin sitten kivikovaa, kiitos pakkasöiden.

Nelitassuisten käpäläralli sisätiloissa on huomattavasti vähemmän sotkuisaa kuivan maan aikaan joten tämmöinen kevät on aivan superkiva.

Jäin miettimään, mitä tuossa kuvassa on tapahtunut. Siinä on jonkinlainen kohtaamistilanne selkeästi ollut mutta kuka ja mistä suunnasta, sitä voi arvailla.

Viikko on jo hyvällä mallilla. Tänään olisi loppurutistuksena visiitti keski-Karjalaan, Nuorimmainen menee ratsastustunnille ja Esikoinen keppeineen lähtee mukaan. Nuorimmainen saa jumpata hevosen kanssa ihan koko rahan edestä, on nimittäin yksityistunti kun Nilkku hengailee kentän laidalla ja oppii katsomalla. Minä kipaisen kauppareissulla siinä välissä.

Eilinen keskiviikko oli melkein lepopäivä. Toki minä kaupungilla kävin kun Keppi-Nilkkua ei voi bussiin vielä laittaa. Samalla reissulla pääsin pitkästä aikaa futonille pötkölleen kun oli shiatsupäivä. Voi miten ihanaa vanutusta ja venytystä. Oli aivan naatti kun pääsin kotiin ja niinpä otin ihan härskisti parin tunnin nokoset.

Tänään yllätin Kirjanpitäjän jo toisen kerran tällä viikolla, nyt on helmikuunkin matkalaskut ja muut silput toimitettu perille toimenpiteitä varten. Maaliskuun kuittisulkeiset ovat helpot, sillä joka pahuksen lippu on jo aikajanalla. Tämän tilan kun saisi vakiintumaan.

Liekö sitten kaikki tekemättömien töiden loihtiminen tehdyiksi aiheuttanut virtapiikin koska tein omia ennätyksiä treeneissäni. Ohjaaja pötkötti kipeänä kotona ja minä olin ihan oma koutsini. Hyvin kulki.
Aurinkokaan ei piilottele vaan joka päivä tarvitaan aurinkolaseja. Tälle päivälle on luvattu (?) lumipyryä mutta meillä on ainakin vielä ihan sininen taivas, ei pilvenhattaraa eikä Malaysian Airlinesiä näkyvissä.

Hevoset saivat kevätpedikyyrin ja muutenkin nelijalkaisten sakki voi hyvin. Suorastaan paksusti. Peetukin pääsi karvoistaan ja näyttelykalenteriin on tehty uusia merkintöjä.

Kanalassa yksi jos toinen harjoittelee munien päällä lötköttelyä, yksi höntti hautoo tuhatvuotisia muniaan, ei niistä taida tipuja tulla mutta hautokoon nyt. Muut ulkoilevat niin halutessaan ja kyllä näkyvät haluavan raitista ilmaa.

Takaisin paisteeseen, tää menee nyt. Ja laittaa aurinkolasit nenälle. Laita sinäkin, missä lienetkin!


PeeÄäs: tuolla kuvan kohteessa pärtsättiin tasan kaksi viikkoa sitten. Kuvia tulossa nelivetopäivästä ja vähän muustakin.

8 kommenttia:

 1. Shiatsu on ihan kokeilematon hoitomuoto, pitäis joskus sivistää itseä. Kuulostaan nautinnolliselle! Mulla on työsuhde-etuina hierontaa nykyään. Joka lähijaksolla saan nautinnollisen hyvää hierontaa.

  Lumimyräkän kautta taas keväisiin lämpötiloihin! Mulla alkoi nyt perjantai, sillä huominen on vapaapäivä. Sitten pari työpäivää koulutusten merkeissä. Mutta sentään yksi vapaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo sinunkaan työsuhde-etusi kehnolta kuulosta.
   Mitä shiatsuun tulee, se on omanlaisensa nirvana. Siinä ollaan kyllä sangen lähituntumalla hoitajan kanssa, mutta sen ei pidä antaa häiritä. Enkä usko, että sinä Titaseni olet kovin yliherkkä kosketukselle.

   Nyt kun minulla oli alkuvuoden leikkauksen ja muiden sairasteluiden takia ruokottoman pitkä tauko hoidoissa (käyn noin kuukausittain), eilinen hoito tehosi todella hyvin. Ja vaati veronsa unien muodossa.
   Tänään on saanut ravata vessassa rasittavuuteen saakka, aineenvaihdunta saa aina uutta tehoa shiatsun jälkeen.

   Nauti vapaastasi, minä rypistän vielä huomisen suharoinnit ja sitten kyllä yritän saada tämän tivolin rauhoittumaan edes lauantaiksi. Mihinkään ei lähdetä jos ei ole pakko. Nih.

   Poista
  2. Daa... näkisitpä miten tiivistä sylipainia käyn päivittäin asiakkaiden kanssa... ja ihan yhteisymmärryksessä. Maksun edestä. Paljon mistään en hätkähdä. Ja uni hoidon jälkeen on hyvä. Silloin aktivoituvat elimistön parantavat mekanismit.

   Kevään kulku koki takaiskun kevätpäiväntasauksen lumipyryn muodossa. Aamulla on hanki vastassa ja kolan saa kaivaa vielä kerran töihin. Paitsi jos sade muuttuu vedeksi - sitä toivon. Kamalinta on tosin kolalla kelkkoa vesimärkää lunta, joka ei irtoa kolasta kuin potkimalla. Sitten on kolaajan kintut kipiät :)

   Poista
  3. Kuomaseni, minä tiedän :D
   Uni tuli niin tarpeeseen, hoito kuittasi paljon. Turha kai mainita, että täydellisen lepopäivän jälkeen treeni kulki kuin juna.

   Poista
 2. Täällä sataa lunta ja tuulee, ei kiva.
  Meillä koirat on ihan kamalan näköisiä, laitoin juuri viestiä trimmaajalle, että nyt nypityttää. En vaan ole raaskinut, kun se on aika kallista puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kiva se tuuli, ei. Sain tänään siitä itsekin tuntumaa kun notkuin kentän laidalla puolisen tuntia (vain). Lähipellolla oli ainakin 14 joutsenta ja kaakotus melkoinen.
   Pikkuisen yritti lumihiutaleita pudotella mutta eipä niitä pyryksi asti ole ollut (vielä?).

   Nypittäminen on arvokasta puuhaa, käsityötä kun on.
   Joskus aiempina, joutilaampina vuosina olen koirani nyppinyt itse ja vienyt kasvattajalle näyttelysiivouksiin tai muuten vaan sipisteltäväksi. Nykyisin Peetun kasvattaja hoitaa nypinnän ja Nasse käy maksullisella naisella. Kohtuuhintainen kyllä hänkin. Ja tekee nättiä jälkeä.

   Toivottavasti teillä tuulet ja pyryt laantuvat ja kevät pääsee taas jatkamaan etenemistään.

   Poista
 3. Just viestittelin kasvattajan kanssa VV:n kynimisestä ja josko sen kehtais jonnekin viedä näytillekin (mastodonttiluokkaan...).
  Onneksi VV on myös kasvattajan nimissä, niin joutuu raukka ihan ilmaiseksi sen trimmaamaan. ;)

  Tulettehan Maailmanvoittajaan elokuussa? Ja sitä edeltäään terrierierkkariin? TerriEri pidetään tuossa "meidän takapihallamme". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin me jätetään MV:a väliin, ainutlaatuinen tapahtuma. Terrierierkassa on russakoilla dumarina Svante Frisk jolle käymme näyttäytymässä Haminassa, jos tykkää, tullaan teidän takapihallekin 😏

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!