lauantai 6. heinäkuuta 2013

Voi elämä tätä elämää!


Hieno päivä, hauska päivä ja pitkä päivä. Täynnä elämää, ystäviä, hyvää ruokaa, lämpöä, suolaista vettä ja kiireetöntä elämää. Mikään ei ole niin tunnilleen tarkkaa. Tämä välimerellinen, rento ja letkeä tunnelma tarttuu. Kerrankin mieluisa tartunta.

Nyt me ollaan niin lomalla, niin lomalla, että hiljennyn toviksi tuumailemaan osakseni koitunutta onnea.

Tänään nähtiin niin Marbellaa, Costa del Solin rantatietä, Puerto Banuksen markkinat, suunnilleen kaikki maailman luksusmerkkiliikkeet, superautot, superveneet kuin myös treffattiin vanha kunnon kuoma Nemppa sekä uudemmat tuttavuudet. Oli hauska tutustua, hauska syödä luksuslounas mitä miellyttävimmässä rantabaarissa (!). Harvassa rantabaarissa saa kobehäränlihasta värkätyn hampurilaisen. Lasku vähän yskitti mutta oli se sen väärti.

Kotiinpäin ajellessa sukellettiin jättimäiseen ostoshelvettparatiisiin ja Perillisten kanssa juostiin kilpaa Hollisterin myymälän ovista surffarijytkeeseen. Iso-J jäi kuin se kuulu kakka junttilan tuvan seinään kun meitä vietiin. Melkein pysähdyin kättelemään henkilökunnan, mutta ei ollut moiseen aikaa, liian paljon nähtävää, hypisteltävää ja osteltavaa.

Sukellettiin me Välimereenkin. Hienot tyrskyt tuulisena päivänä. Vedessä hilskatessa tuli nälkä ja koska suosikkiravintolamme oli parin harppauksen päässä, päätimme syödä tänään ulkona.

Hyvin syötiin ja nyt köllötellään tyytyväisinä kotosalla.

Tämä tässä tältä kertaa.
Rattoisaa pyhäpäivää, missä lienetkin!


9 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmia! Meidän rantalomasuunnitelma edistyy ja huomenna päästää varaamaan matka. Tahtoo niin lomalle!!! Viettääkähän oikein akkuja laatava loma ja nauttikaa lomailusta täysin siemauksin :):)

    VastaaPoista
  2. Kobe-purilainen! Jessus sentään mutta siinä Mäkkärin euron juustot kyllä kalpenevat ja ihan uteliaisuuttani olisin kysynyt, mitä mahtaa maksaa euroissa? *Kylmä hiki valuu otsalta*

    Sitten kysymys kohdistuen suoraan naisten mielen liikkeisiin eli; teillä näyttää olevan varvaslukko noissa lomakuvissa :D

    Kinusin Rouva B:ltä, joka kotiutui muistaakseni toissapäivänä, kuvaa (hänen mainostamastaan) kesämekosta ja mitä saivatkaan vanhat silmäni nähdä! Just samanlaisen varvaskuvan ja sitten miljoona erilaista muuta kuvaa mutta ei yhtään kesämekko-kuvaa. Siispä, nyt olenkin tullut siihen tulokseen että kohtalonani on tuijotella varpaita hamaan tappiin asti :D

    Hyvää lomanjatkoa ja nauttikaa! (kyllä me täällä vesisateessa teitä odotetaan ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiilasit mun ja Heidin väliin ;-)
      Kobeburgeri maksoi 16 euroa. Lautasella oli sangen taiteellusen näköinen asetelma pienestä purilaisesta, kolmesta maalaisperunan pötkäleestä ja kiehkuraisesta salaatista. En kyllä tajua miksi pihvin päälle oli kietaistu pekonisiivu peittämään maku? Ehkä juuri siksi?!

      Sensuroin eilisen kuvista kaikki rantsuasukuvat, varpaat on just hyvät ;-)

      Poista
  3. Voi miten kiva jos tekin saatte katraalle hoidon ja pääsette reissuun! Usko pois, tekee hyvää sielulle ja ruumiille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vastaus siis Heidille ja toki kaikille muillekkn lomasta haaveilijoille ;-)

      Poista
  4. Kuulostaa oikealta lomalta!
    Ja sinullakin on siniset varpaat;)

    VastaaPoista
  5. Jees, lomafiilis on loistava. Tänään vaihtuu väri, oranssia tai punakeltaista :-)

    VastaaPoista
  6. Tekee mieli hypätä taas lentokoneeseen ja suihkaista Välimerelle, vaikka juuri sieltä kotiuduttiin.

    Peppis näköjään kiertää blogistania valittamassa vääränlaisista lomakuvista... :P

    VastaaPoista
  7. Lupsakasta lomaa ja pirun kivoja lomakelejä! Raporttia ootellessa :)Tiedoksi vain, että kotimaassa ruoho ja rikkikset kasvavat vain.... :D

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com