keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Lukijapalautetta


Palautetta ja kommentteja olen pyytänyt. Ja sitä olen saanut, kiitos siitä!
Muun muassa Seija, Nita ja Nemppa ovat motkottaneet useamman kerran, ettei tänne voi kommentoida. Ettei kommentit julkistu eivätkä ilmiinny blogiin.

Tämä on kuulkaa sitä tietokoneaikaa! Tätä ei ihminen ymmärrä.
Tarkistin kaikki asetukset jotka jollain tasolla ymmärsin tarkistaa ja kommentointi on kaikille avoin, myös anonyymeille. Ei ole kieltolistaa, ei ennakkosensuuria eikä muitakaan rajoitteita.

Joten nyt on "kiittämisen" paikka tälle palveluntarjoajalle, Blogger.comille.

Kuten tuonne kommenttiruudunkin yläreunaan kirjoitin, ottakaa tekstinne talteen copy -komennolla ja jos julkaisu ei onnistu, laittakaa se uudelleen paste -komennolla. Siis vanha kunnon hiireen tallentaminen.

Tita näyttää saavan viestit läpi ja Partapappa, miten te sen teette?
Ilmeisesti kannattaa kirjautua sisään, silleen se kommentointi onnistuu näpsemmin, ehkä.

Nita lähetti kuitenkin terveisiä muille lukijoille!

Minä lähden nyt laatimaan hevosten iltaeväitä ja ihastelemaan Sähkäri-Harrin työn tuloksia. Sitä ennen pitää häätää Pupunaamat irti pottumuusikattilasta, sorkkivat suoraan kattilasta, mokomat tahmatassut.

Elli ilmestyi parkumaan oven taakse, ilmeisesti neljä yötä yksin pimeässä riitti ja kotipesän lämpö kelpaa taas. Viikon.10 kommenttia:

 1. Kirjotan tänne tekstin alaosassa olevaan kommentointilootaa kommentin, painan 'lähetä kommentti' nappulaa, ootan hetken ku tulee se varmistus, kirjoitan varmistussanan sille varattuun paikkaan ja painan...lähetä kommentti.

  Ei ton vaikeempaa.

  VastaaPoista
 2. Ihan leppoisaa syksyajan jatkoa toivotellakseni isketään kaksi kärpästä kerralla ja testaillaan tekniikkaa.

  VastaaPoista
 3. Jos joku on tosi tarkka, huomaa että mun kommentit on toisinaan sen keltaisen hymynaamalogon kanssa (olen silloin kirjautuneena) ja joskus ilman. Niin kuin nyt. En ole siis kirjautuneena. Valitsen tältä läppäritä kirjoittaessa Valitse nimi-kentästä Nimi/URL kohdan ja kirjotan nimeni siihen lootaan. Ja lähetän kommentit kirjoittaen varmenteen. Aina on tullut läpi paitsi silloin kun menee tekstit harakoille... eli yhteys pätkii.

  VastaaPoista
 4. Terveisiä saunasta!
  Minäkin vähän testaan, enstex tuota Titan systeemiä....

  VastaaPoista
 5. HAHAHHAAAA! Kyl vaan toimii tuokin. Ja pannaas vielä anonyyminä kertoen, että tamman kanssa piti pitkään neuvotella mutta kenties nyt on kuitenkin vähän paikattu asioita. On se kyllä aika rämä vaasi hevoseksi kun hajoaa ihan pirstaleiksi jos yksikin jouhi menee sekaisin...

  Ja sitten testailen Valitse profiili... -valikon vaihtoehtoja.
  Testailkaas tekin. En tee uutta postausta ennenkuin Nita ja Seija pääsevät läpi :-D

  VastaaPoista
 6. Piti vielä tulla kertomaan, skodzilla sai tänään leiman, pikkuisen meinasi mennä viimetipan puolelle mutta ehdinpäs ajoissa!

  Huomenna pitäisi piipahtaa ajokorttitoimistossa, meinaavat että kahtena kappaleena oleva läpyskäni ei ole ajantasainen. Kun siellä seisoo jotta pitäis olla ajossa ns. rillit kuvissa. Mutta lääkärintodistuksen mukaan ei tarvitsekaan, enää. Että pitää tehdä autoilu hankalaksi kaikenmaailman säädöksillä.

  Sakon uhalla on nyt mentävä ja hankittava se uusi ajolisenssi. Eniten ottaa päähän se, että nyt ajokorttikuva tulee näyttämään myös karun, ajantasaisen lärvini, siinä vanhassa kun olen vielä ah niin hehkeä ja freesi.

  Jatkakaa te testailua, Sirkullekin vilkutus ja Papalle kiitti rautalankaohjeista. Se, että tekstit joskus häipyvät, johtuu tosiaan myös näistä langattomista yhteyksistä.

  Leppoisaa iltaa, mie asettelen tomumajani nyt vällyihin ja yritän hetkisen verran syventyä akkainlehtien antiin.

  VastaaPoista
 7. No pakkohan se on koittaa onnistuuko, eli heipatus kaikille lukijoille Lappeenrannasta!

  VastaaPoista
 8. Voi pottu. Nitalta tuli viestiä, ettei hän pääse millään kommentoimaan. Joten se on hänen osaltaan heippa ja moro. Voi pahus :-(
  Nyt kyllä lähtee täältä palautetta bloggerin ylläpitoon.

  VastaaPoista
 9. Olisikohan Nitan palomuurissa jokin esto Google-tilille? Kyllä nämä eri konstit lähettää viestiä menee läpi - kirjaantumattakin Google tilille.

  Harmaa ja sateinen päivä - tosin kovin lämmin. Vieläkin on +14 lämmintä!

  Terkuin Tita, joka testaa vaihtoehtoa Nimetön lähetyksessä

  VastaaPoista
 10. Juu, ei pääse Nita läpi millään koneella :-( Tuli just viestiä, että edes uusi läppärinsä ei kelpuuta tätä arveluttavaa blogia... No, minä välitän viestiä ja kerron hänen luvallaan kuulumisia. Ainahan on sähköposti, onneksi.

  Vanhempainillassa on nyt istuttu ja koulutyö tuntuu sujuvan mukavasti. Viimeisiä tyyniä vuosia, veikkaan ma.

  Huomenna teen päivityksen, jos nyt sää sallii kuvaamisen ja on mitään kerrottavaa. Tehkää kiltit kokeiluja ja testailuja jos vaikka löytyisi ratkaisu miksi mm. Nita, Seija ja Nemppa tulevat bloggerin toimesta syrjytyksi.

  Heipat.

  VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!