tiistai 23. marraskuuta 2010

Nyt taisi ottaa pumpusta


Hoh kuinka kaamealta tuo kranssi näyttää kuvattuna. Ei tule minusta tuotekuvausten spesialistia näillä näytöillä. Livenä on nätimpi, on se.

Tänään oli oikeasti ihan kiva, hyvä ja vilpittömästi ihana päästä töihin huilimaan.
Yöunet olivat taas kerran, valitettavasti sekundaa. Monta tuntia oli aikaa miettiä mikä valvottaa mutta syitä ei löytynyt taaskaan. Sitten kyllä kun puhelin piippasi aamuherätystä, olisi väsyttänyt oikein kunnolla. Epäreilua!

Aamulla Äitikulta marssii pontevana pihan poikki ja ilmoitti, että nyt se vanha pumppu sitten piippasi viimeisen kerran. Ei wörki enää pihan toisella laidalla oleva muinaisjäänne jota voi hyvällä tahdolla kiitellä ansiokkaasti palvelleeksi vesipumpuksi. Onhan se ujeltanutkin varoittelevasti, mutta että ihan sudden death... Buuuu!

Onneksi meillä wörkkii ja Äitikulta sai aamuasiansa toimitettua ja kahvivedet mukaansa.

Iso-J kömpi alakertaan ja oli niin kipeä kuin iso mies voi kipeä olla. Siis Hyvin Kipeä *vino hymy*
Tässä ei nyt oikein olisi tsäännsejä sairastella. Täytyy tankata vitamiineja ja pitää varpaat lämpöisinä.

Lämpimästä tuli mieleen, eilen perhe melkeinpä ulvoi naurusta kun sonnustauduin upouusiin pinkkeihin kruunukuvioisiin svea-kalsareihini. Börje Salmingit olivat kuulema paljon paljon tyylikkäämmät. Hienot ja virtaviivaiset ne Sveatkin ovat, mutta tuskallisen kuumat. Pakko niistä oli yön tunteina hankkiutua eroon.

Tänään oli ensimmäinen -10 pakkasasteen aamu, etelästä nousee pilvimassa kuten kuvasta näkyy. Tuliskohan sieltä lisää lunta?

Kissalössi vilisti tänäänkin hännät pörheinä suoraan mummolaan, lepuuttavat päivän siellä jotta jaksavat taas vimmata illan ja iltayön. Elli on muuten se riehunnan primus motor. Mokoma söpönokka terroristi.


Tässä vielä luoteisella taivaalla killistellyt kuutamo, näyttää melko täydeltä. Ja kylmältä. Onneksi on lämpimiä kalsareita jemmassa, tosikylmien kelien varoilta. Ja kohta alkaa glögikausi!

Nyt kohti päivän muita haasteita, suoraan sanoen niitä ei nyt kovin paljoa enempää kaipaisi.
Reipasta tiistaita torpan virtuaalivieraille, käykääpä livenäkin! Munatuotannossa ylikapasiteettia.

10 kommenttia:

  1. Hiphei, eipäs pumppurehja pettänytkään! Saatiin vähän lisäaikaa koska vanha vehje päätti vielä kerran lähteä käymään, wo-hoo! Nyt on hyvää aikaa vaihtaa ns. hyvän sään aikana varmempitoimisempaan. Säästyy Äitikulta perin ikäviltä aamuylläreiltä.

    Kaikkea sitä joutuu miettimään... ei taloyhtiössä tiedäkään näistä kiinteistöasukin bonuksista. Noh, kaikki tekemällä tehty menee joskus rikki/sönder ja sitten tarvitaan uutta.

    Mikäs on nokkelan ja viisaan ero? Nokkela selviää tilanteesta johon viisas ei joudu!

    Enää pitäisi oppia ennakoimaan.
    Kurkussa oleva takiainen ennakoi kipeää kurkkua :-)

    VastaaPoista
  2. Jep, Nemppa hoitaa homman, Joulupukin toiveet nääs. Pitäisi pakata pakkasvaatteita ja vaikka vallan mitä. Tykkään kyllä Lapin maisemista ja joskus lentämisestäkin mutta kuten Hirnakka totesi borta bra, hemma bäst..haikealta tuntuu pakata työmatkalle, toki kirmaisin Ihanille lomareissuille tai vaikka retriittiin. Olen saanut nauttia kotona olosta pääosin kahden viikon ajan, joten tästä se alkaa. Sveat oli muuten aika hillittömät...pitäisikö seuraavalta reissulta hankkia saman moiset-Hih:)???

    VastaaPoista
  3. Ala tiputtelemaan raakana Vilustus- yrttiuutetta, sitten vetelet raakaa valksipulia leivän päällä ja lämmität saunan (löylyveteen tuhdisti eucalyptusöljyä). Ei pääse pöpö tarttumaan. Sitten vain huilit. Mars viltin alle kirja kourassa, mielellään jokunen kissa lämpöpakkaukseksi hyrryttämään.

    Paranemisia koko Torpan väelle!

    VastaaPoista
  4. Jeppisjee, tiputtelin itseni löylyihin ja nyt olo on aika hyvä. Lusikallinen piparminttuhunajaa tekee takiaiselle ihmeitä ja nyt se on kutakuinkin sula. Nyt kun saisi vielä nukuttua niin eihän tässä sitten mitää hätää ole.

    Nempalle hyvää matkaa, matkalle pohjoiseen! Ei ehkä ihan Kaamasen tielle mutta niille kulmille kuitenkin. Vie Joulupukille terkkusia ja kerro, että torpalla on eletty oikein kunnolla :-)

    Tita, muistin vihjeesi iisopin räkäyrttimaineesta ja siitä on liettymässä mojovan hajuista litkua. Arvelin viinaksiin sen liottaa ja kurlata. Ei tosin passaa semmoisiin liemiin aamulla kajota, voipi olla vähän hengessä haiskahdusta ja silloinhan se polliisi ojentelee pilliä puhallettavaksi, tietenkin.

    Nempalle vielä tiedoksi, GG:stä lähti kysely Kanadaan, kyllä Aune-täti jeesaa!

    Nyt surffaten höyhensaarille, adios!

    VastaaPoista
  5. Terveisiä lentokentältä! Joskus näemmä kannattaa antaa uusi mahdollisuus hotelillekin. Aamulla tullessani sain oikein mukavaa palvelua samaiselta virkailijalta, jonka olin valmis lähettämään noin kuukausi sitten kohti avaruutta. Käsveskan kosmetiikat jäi kotiin mutta eiköhän ruumassa kohti pohjoista matkaavassa bagissä löydy riittämiin. Jep, huomenna kohti Kittilää siis Nemppa lähti tunturiin. Terkut kaikille, hugs from Nemppala!

    VastaaPoista
  6. Ahas, nyt se häippäs sitten jänkhälle ;-)
    Stureplanilta tunturiin, on se hurja!

    Tässä on nyt hillittyä tuuletusta ilmassa, minä nukuin kuin possu ihan nonstoppina aamuun asti. Olo on. Levännyt.

    Nyt vihdoinvihdoin aion panostaa Nitan kenties jo unohtamaan projektiin, siihen mistä saa pizzaa. Ehkä?
    Vähän on venähtäntyt se tuotanto, katsotaan nyt saisko jotain ajatuksen pätkää paperille asti. Peukut pydeen. Tuotteliasta työpäivää kaikille, nyt on jo Keskiviikko *tra-la-la*

    VastaaPoista
  7. Pyde, pyde, pydeeeee ; ))))))))))

    Ei olla unhoitettu ei, mutta kun tässä on ollut NIIN kaikenlaista. Etenkin asianosaisilla : ( , mutta elämä jatkuu ja projektia tarvitaan !

    Eli go for it my friend : )

    Mä olen sairastanut kohta kaksi viikkoa eli tämän talven kiintiö alkaa ikäänkuin olla täynnänsä.

    Ulkona tuulee ja tupruttaa lunta, tekee totista talvea myös tänne rannikolle.

    Isäntä lähdössä veljiensä kanssa Iskelmä-risteilylle. Voipi vähän heiluttaa. Ei veturimiehiä vaan seiloreita ; )

    VastaaPoista
  8. Hahaa, aivan tunsin kuinka Nita tapitti peukkuja. Ponnistin nyt yhden tekstiversion sähköpostiisi, laita kommenttia niin jatkan hiontahommia.

    Ja seiloireitahan voi heiluttaa merenkäynti tai rytmi veressä :-) Hauskaa reissua vellosille!

    VastaaPoista
  9. Ehkä vähän kannatti tapittaa. Tip, tap ...

    Eli tack og kiitos : )

    Sinnuun voi aina luottaa.

    Näillä mennään nyt ja jos jotain vielä ilmenee, niin palataan astialle.

    Varuboden ja Osla fuusioituvat 30.6.2011- oisko italialaisen evään aika ennen sitä ; ) ?

    VastaaPoista
  10. Ohoh, menikö se semmoisenaan läpi?? Mie lähetin mielestäni hahmotelman :-)

    Pitääpä yrittää osulanbaariin ennen kuin sekin on pala kadonnutta kansanperinnettä. Menee tuloni kuitenkin ensi vuoden puolelle, helposti, tänä vuonna an torpalta hievhda kuin pakon edessä.

    Eikä ystävien tapaaminen ole pakko. Se on oikeus!
    Tänään sain muikean makean aamukahvin kun Satu T vaihtoi munakennot donitseihin. Loistohomma!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com