torstai 8. huhtikuuta 2010

Metsäsika vs. Hyena, mutasarjan puskaravit


Kuvien karua kertomaa... tuossa kuvassa on todellakin Nasse, the Super Sonic -koirani. Piskikulta jolla elävässä elämässä on kaikki neljä kuljetinta. Nyt ne ovat sporttivaihteen päällehirttämisen vuoksi käsittämättömässä nipussa jossain mahan alla. Varsinainen Roger Rabbit :-)

Ja kutakuinkin samalla vauhdilla on omakin päivä tänään kulkenut. Jossain käänteessä ehdin kahvia hörppimään henkeni pitimiksi mutta muuten piti mukavaa kiirusta. Työntäyteinen päivä ja nyt voi erittäin hyvällä omalla tunnolla hengähtää tupatarkkailijan tuolissa.

Onneksi sain tuon Nasse Hyenan ja Bob Metsäsian kisat ikuistettua. Valitettavasti äänet eivät tallennu, siinä oli ähinää, sorkkien kopinaa ja kaikenlaista läiskettä kun poikakullat päästivät höyryjään. Nasse on aivan ylivoimainen nopeudessa ja ketteryydessä, sen siitä saa kun treenaa hevosten kanssa.

Rottapirulaiset ovat sitten kärsineet tappion ja nielleet häviäjän katkeran kalk... pinkin syötin. Pariin päivään ei uusia kaatoja eikä syöttikipoillakaan enää herkutella. Väki vähenee mutta pidot ei parane.
Nyt täytyy löytää ideaali ratkaisu kauhun tasapainon ylläpitoon.

Rusakonryökäleet ovat maistaneet myös huolella verkotettuja tyrnipuskia *grrrr*
Kurkkasin uteliaana pulleiden silmujen tilannetta ja mitä löysin, törkeän röyhkeästi napsittuja oksia. Luotan kuitenkin tyrnin suhteen kahteen asiaan: 1) se on sitkeä kasvi b) Tita trokaa jatkossakin sixpackeja. Deal?

Iso-J soitteli äsken byroolta. Pakko painaa pitkää päivää... onneksi pääsee huomenna kotiin.
Nita, Tita ja Tuula ovat lisäksi saaneet privaattipostia.

Chileistä on vieläkin hieman kirvelevät muistot, mutta myös monet naurut. Etenkin Tuulan nuoruusmuisto on vertaansa vailla, käykääs kurkkaamassa eilisen kommenteista ;-)
Joka tapauksessa myös kahta sorttia Habaneroa on nyt peitelty multaan, vain viiden siemenen voimin per roisto.

Tässä vielä lopuksi Sikajuoksun voittaja ja palkinto, My little Dude. Tuima ilme ponilla, voittajalla ihan normihomma tuo älyvapaa huohotus ;-)

Se olis sitte niinku tässä, tsat-tsat-saa ja moikka!!
Rentohenkistä perjantaita kaikelle kansalle.

7 kommenttia:

 1. b) Tita trokaa jatkossakin sixpackeja.

  Aye - niin kauan kuin tyrnimummo on duunissa. Se täytti vastikään 84 vee, joten jossain on final countdown. Toivottavasti ei vielä vuosiin.

  Ja tyrni ON sitkeä! Sieltä se versoo... leiko täysin ympäri syödyt versot pois.

  Pakko laukata talliin ja palataan taas!

  VastaaPoista
 2. Voi veljet noita reuhaavia koiria, just tollasta menoa ei tajua (lue: ei ymmärrä kuin bortsun omistaja) monikaan. Riemu näkyy kauas, kumma kun olet saanut kuvaan edes hahmot! Tiedän että ärinä, hauke ja innostus on valtavaa kun saa kunnolla irrotella. Moni luulisi että tuossa on kaamea tappelu.

  Chili-juttu on niin 'kaukaa' nuoruudesta kuin noin 10vee takaa. Kaksi kypsässä iässä olevaa seurustelijaa ... 51vee ja 55 vee, silloin nuorena ja riehakkaana.

  VastaaPoista
 3. Tässä sitä vielä valvotaan. Kello käy keskiyötä eikä väsytä vielä yhtään. Sen verran hektinen päivä takana. Aamulla sitten ärsyttää kun puhelinherätys piippaa puoli 7 ja unet jää taas ihan kesken. No can do ;-)

  Tuula, ihan tahallani (tuurilla) otin pyyhkäisykuvia koirista. Kamera ja tuubi kyllä kykenevät 8 kuvaa per sekunti tulitukseen, mutta halusin kuviin just tuota vauhdin hurmaa, konkreettisesti.

  Ei kun paranee tuo sinun chilimuistosi... !!!
  Aamulla nauratan äitikullalta pissat pöksyyn kertomalla tositarinan elävästä elämästä. Hän jos kuka (76 v) osaa arvostaa tilannekomiikkaa.

  Nyt on pakko asetella nämä elämää nähneet luut petipaikalle ja havitella Nukku-Matikkaa kaveriksi. Vieläkin naurattaa Titan lanseeraama uusi hevosrotu. Aivan paras. Ja taatusti yskittää toisaalla ;-)

  VastaaPoista
 4. Tuula pisti kyllä pahan zili-muistelon ; ) Tyrsk ja pyrsk...

  Nasse ja The Frendin ulkoilutuokiossa on menoa ja meininkiä. Samantyyppistä rehabiliteeraamista on meijän mäellä kun parzon pääsee leikkimään ainoan ystävänsä eli naapurin Nasun kanssa.

  Siinä tyrät rytkyy kun ärrierit pistävät menemään : )

  VastaaPoista
 5. Ai kauheeta mikä hytinä tuli tällekin päivälle, Nita tietää ;-) Tuskin maltan sunnuntaita odottaa.

  Tänään ärrierin tehot ovat pakkasen puolella. Tuolla se ressukka istuu pihatiellä tihkusateessa. Stoalaisen tyynenä katselee liikennettä eikä piittaa, vaikka lammikko ympärillään laajenee.

  Välillä mieleen hiipii ajatus, onko tuo koira ensinkään. Vanha ja viisas ruuna tulee mieleen ;-)

  Ja matka jatkuu... moi.

  VastaaPoista
 6. Nita NIIN tietää ; )

  Vähänkös me ollaan ilkeitä kun näin supistaan, mutta välillä asioita ei ihan koko maailmalle voi julistaa. Ainakaan heti...

  Meillä teini sai kaupuntilaisvieraan kyläilemään. Tuli tyttö ekan kerran omalla autolla pihhaan. Tuntuu todella oudolta kun ei joudu joka käänteessä nuita ipanoita enää kuskaamaan ?!

  Noo, kyllä näitä omia saa vielä ihan koko rahalla kuljettaa- ei huolta : )

  VastaaPoista
 7. Joo, on aika tylsää supatella seurassa. Siksipä lisäsin tuohon mail-osoitteen privaattiviestejä varten. En valitettavasti saa sitä tällä istumalla toimivaksi linkiksi *tunpelo*

  Öööh, voisko joku auttaa??

  VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!