torstai 1. huhtikuuta 2010

Kiirastorstai


Torpalla kaikki hyvin. Patsymummolle buukattu toinen aika, kissatohtorille. Mummokissa istuu sinnikkäästi kuljetuskopassaan ja odottaa reissuunpääsyä :-)

Mikä kevätpäivä!! Ehdottomasti kevään lämpimin, varjossa meni +10 rikki. Lumi on ihan pelkkää sohjoa vaan, pakkaslumi onneksi sulaa nopeasti vaikka sitä aika masentavat määrät ehtikin tulla virallisten talvikuukausien aikana. Pari tämmöistä päivää ja meillä on piha lumeton. Mutta aivan järkyttävän märkä. Eihän maaemo jaksa kaikkia sulamisvesiä kerralla kitaansa niellä. Onneksi tuulikin haihduttaa. Ja onneksi tuuli on lämpimän puolella.

Täytyypä muistaa seurata miten tall... eiku lampolan takapuolella lumet sulaa ja mihin vedet kertyy. Se tieto on kullan kallis kun siellä erinäisiä muutostöitä värkätään. Ja se nyt vaan on tyhmää laittaa kulkureitti vetisimpään kolkkaan.

Aamupäivällä mahtui vielä hyvin kauppaankin eikä minkäänlaisia ruuhkia ollut oikeastaan missään. Äitikulta pääsi shoppailemaan ns. ajatuksen kanssa.

Minä latasin ääsmaxin perään kananrehua ja purua, Iso-J:lle napsahti ikävämpi nakki hoitaa omien ruokaostostemme teko näin iltaisempaan aikaan *sä aina tartut tikkuun lyhimpään*

Yksi asia on tässä Pääsiäisessä paremmin kuin ikinä ennen. Meidän ei tarvitse matkustaa ruuhkassa mihinkään. Voihan se olla, että tulevina vuosina ryysitään Levin tai Ylläksen ruuhkassa koko perheen voimin. Mutta aika epätodennäköistä se on. Torpalle kun on päästy, ei täältä raaski reissuunkaan lähteä.

Saas nähdä ehtivätkö nuo helmihyasintin tintit kukkimaan pyhien aikana. Mutta kyllä kelpaa kukinta arkenakin. Sitä paitsi meillä on vielä yksi ritarinkukka ahkerana, komeasti kukkii ;-)

Tässähän ehtii ennen auringonlaskua vielä potkimaan kinoksia. Ihanaa!!

2 kommenttia:

 1. Olen varovaisen iloinen Patsyn puolesta ja toivotan hyviä elonpäiviä ja viisasta ell.speciaalia. Pidä ajan tasalla.

  Mekin päästiin viimein osalliseksi lämpimään aaltoon. Yli kymmenen astetta lämmintä koko päivän, lumet tippuu oikeasti aivan vauhdilla. Varmaan 10 senttiä tipahti hanget. Ne on nyt läpeensä märkää, vesi lirisee iloisesti joka paikassa. Hykerryttää! Lisää vain lämmintä vaikka vesisateen kanssa!

  Hyvää pääsiäistä kaikille!

  VastaaPoista
 2. Voi jukra miten rento voi ihminen olla kun saunan kautta kulkee, pitempi kylpykaava edesauttaa totaalirentoutuksen saavuttamista.

  Torpan koiraluku on nyt tuplaborderi, tenavat lisääntyi 50 % ja miesväki tuplaantui ;-)
  Joo, saatiin Sähkö-Harri perheineen yökylään.

  Kanalan rouville on kohta hommattava kellukkeet, rehuhuoneen lattialla 2 cm vettä!
  Koirille suoritettu alustan pesut joka ulkoilun jälkeen ja äitikullan liesituuletin toimii. Hurraa!!!

  Pitäisi miettiä pääsiäispupun puuhiakin, pikkuisia ylläreitä on aikomus perillisille järjestää. Mua niiiin jänskättää omat yllärit -tuoko puppeli ikioman bobcatin?!! John Deerekin käy ;-)

  VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!