tiistai 9. helmikuuta 2010

Hyvää syntymäpäivää Sarika!


Tässäpä nykyaikaisesti blogisynttärikortti.
Perinteisiinhän kuuluisi lähettää kortti viikon myöhässä 
-ja luonnollisesti ilman postimerkkiä ;-)
Sen kortin sitten saajakin muistaa kun postista lunastaa.
Hyvää syntymäpäivää wanha wos... kuoma!
Lovella, E

2 kommenttia:

  1. Perinteet muuttuvat,näköjään nyt tällätavalla.Kiitoksia muistamisesta,joku tulee aina noin puolen vuoden perässä :) .H. tuli reissusta ja oli autuaasti unohtanut synttärini,onneksi toi kivoja tuliaisia , muuten olisin voinut vaikka loukkaantua.Eipä näitä synttäreitä kannata juhlia,paitsi saksalaiset juhlivat aina kun täyttää esim. 22,33,44 vuotta,he puhuvat snapsijuhlista.Maaritin kanssa meinataan kesällä juhlia kunnon snapsijuhlat Kuopion viinijuhlilla. Tuskin siellä snapseja on mutta viinikin luetaan tässä tapauksessa snapsiksi :) Ja edelleen noi katit on RUMIA ja PELOITTAVIA ,täällä vartioin minä - kyltissä jos olisi tuollainen kuva,ainaskin minä en siihen torppaan astuisi.Perjantaina taidan painella mökille katsomaan onko paikat kunnossa ja viettämään sosiaalista elämää Kajaaniin.Tosiasiahan on jotta kaikki kaverit on siellä.Ja nyt töiden pariin,moikka !

    VastaaPoista
  2. hahhaaa, nyt tiedän millaisen kuvakollaasin lahjoitan sinulle seuraavien snapsijuhlien aikaan ;-) Etenkin dagen efter tunnelmissa se tuo varmasti huikeita visioita liskojen yöhön.

    Vieläkin huvittaa se kaupan aukiolo kovillakin pakkasilla.... varsinainen propellihattu.

    Hauskaa työpäivää!

    VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!