torstai 19. marraskuuta 2009

Aamukammassa vähäsen

Nonnih, se on kuulkaa aamukampa viimeistä piikkiä vaille valmis. Huomenna sitä pyyhälletään kotia kohti.
Tänään sain yllättävän paljon asioita tehdyksi ällistyttävän lyhyessä ajassa.


Mutta ensin tämä  Satu H:n lähettämä kuva. Siinä sitä ollaan silmät seljällään hevostaiteen edessä.
Kiitos Satu koko potista, käytän niitä harkiten.

Auto on nyt pesty, tankattu ilahduttavan edullisesti(1,269 € / l) ja Biltemasta on hamstrattu litkuja koko talven tarpeisiin. Melkein ostin pinkit karvanopatkin mutta jätin sitten hyllyyn. Sitäpaitsi mullahan jo roikkuu pehmoheppa taustapeilissä, ei sitä voi korvata karvanopilla.

Kävin teinittären luona kuulostelemassa fiiliksiä. Onneksi elämä voittaa vähitellen. Hevoselle ei olisi ollut mitään tehtävissä, vuohisluu oli tuusan päreinä joten eipä siitä suoritushevosta enää olisi tullut vaikka ihmeparantumisen olisikin saattanut hyvällä tuurilla kokea. Millään ei myöskään olisi voinut tapahtunutta estää. Joskus tämä elämä vain vaikuttaa hyvin epäreilulta.

Äitikullalle on viemisinä Miina Äkkijyrkän lehmäkangasta, se kevätlaidunkuosi jossa vasikat kirmailevat. Saas nähdä mitä rätistä syntyy. 

Huomenna pitäisi työpäivän päätteeksi kipaista Ikeaan hakemaan muutamia kehyksiä, sitten pakasteruuan hakukeikka eläintarvikekauppaan ja lopulta rivakka kiihdytys kuutostietä pitkin kotiin. Kotona olen milloinlie puoliltaöin joten tätä iltatilitystä ei heru, eikä varmaan muutenkaan kuulumisia ennen lauantai-iltaa.

Eläkää ihmisiksi ja pysykää kanavalla <3



Ja vielähän se piti tämä laittaa, katsokaa nyt miten yritteliäs ilme hevosenpoikasella. Tuossa ei mennä vielä taidolla vaan ihan puhtaasti tuurilla. Aivan ihastuttava kuva.

Tuommoista touhukkuutta kyllä katselisi ihan ilokseen omastakin ikkunasta...

Hyvää yötä ja kauniita unia. Ja mukavaa viikonlopun alkua!

11 kommenttia:

  1. Aivan ihanan valovoimaisia tauluja. Säteileviä! Täynnä liikettä ja energiaa. Huolisin noita parit kappaleet meillekin... Kiva oli saada nähdä kuvia noista - kiitoksia!

    Ja onnea Hirnakan loppuelämälle Karjalan kunnailla. On hyvä karistaa entiset pölyt jaloista siltoja särkemättä. Kovin erilainen elämänmeno on Laulumailla. Kovin erilaiset ihmiset, luonto ja kaikki muukin. Vaikka ei ole montaa sataa kilometriä välissä. Kuin eri maita kuitenkin. Itse olen aina viihtynyt erityisesti Karjalassa, Eteläpohjanmaalla ja Kainuussa. Siellä on omia rotujaan. Mukavaa toki muuallakin.

    Viikon loppupää on käsillä. Mulla olis ollut mielenkiintoinen kurssi vkonloppuna, mutta ikäväkseni se piti perua kun ei riitä kassassa varanto. Hoksasin että verottaja vaatii ennakkoveronsa tässä kuussa, pesuhuoneremppa haukkaa osansa ja jostain näitä perkeleen laskuja vain tippuu harva se päivä. Pakko luopua kaikesta muusta. Harmittavaa, mutta kyllä mä fanitan kunnostettua pesuhuonetta ihan täpöllä.

    VastaaPoista
  2. Jatketaan tätä yksinkaksinpuhelua :D

    Työviikko on onnellisesti ohi, tyttöjen serkkupojan 8-vuotissynttärit myös vietettynä. Sen päälle lähdettin käymään kaupungissa pesulla koko tyttöporukka lisättynä anopilla. Anoppi pääsi käymään kaupassa ja tuli vielä hierotuksikin. Pieniä hemmotteluja kaikille.

    Minä hemmottelen itseäni lasillisella valkoviiniä. Tarvittaessa voin kaivella kaapista V.S.O.P glögiä. Oli pakko ostaa, kun kauppareissulla kuljin a.o. puodin ohitse ja olivat kasanneet Hyvin Näkösälle glögivaikoimansa. Harkitsin mustikkaglögiä, mutta päädyin kalliimpaan. Joku on perso konjakille... kerranhan pitää kaikkea kokeilla. Melkein ainakin.

    Nyt tallityöt kutsuvat, adios ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ne taulut on elinvoimaa ja intoa täynnä. Voi kun olis rahaa! Ihastuin muutamaan, ehkä sitten joskus..... Satu H. kertoi taiteilijan tekevän talvisaikaan enemmän koiratauluja, hevoset kun on vähemmän tai enemmän pukevassa talvikarvassa.

    Tita, kunnon gonu on aina hyvä lääke ja mielen piristys.

    Tallitöitä ei enää ole, mutta nuo karvaiset muut elukat kyllä vaativat lähes yhtä paljon tarmoa.

    VastaaPoista
  4. Nyt on niin julmettu toipumisväsymysjysäri päällä, etten jaksa edes päivän epistolaa kirjoittaa. Eilinen ajomatka oli infernaalinen. Vettä, sumua ja pimeyttä. Hyvin heikoilla hangilla liikuttiin.

    Tänään käytin junnuimman perillisen ratsastustunnilla (liikuttavan tomera ponityttö) ja sitten kaaduin hämärään huoneeseen odottamaan Burre Kuranan vaikutusta.

    Tita, minä ajattelin mennä ihan MP Pilateskursseille kun semmoiset alkeet ensi viikolla täällä olisi. Saan vähän muuta ajateltavaa ja itseni irti niistä etelän kuvioista. Hyvillä mielin sieltä lähdin, itku silmässä halailtiin työtiimin kesken.

    Nyt vielä pieni lepohetki ja sitten Äidin hommiin.

    Pitäisköhän tehdä plörökahvit??? Tuli tuosta inspiroivasta konjakista mieleen, vai miten se oli?

    VastaaPoista
  5. Hyvä, että kävit kuittaamassa itsesi saapuneeksi perille. On se vaan semmoinen tuo matka. Tai oli : ) Ei enää tartte työläisenä sitä suhata. Turistina sit paremmilla keleillä. Ja valoisalla.
    Meillä junnu edelleen dille dong tautinsa kanssa. Lääkettä on annettu ja kait ne vähän jo auttavatkin.
    Rauhaisa päivä. Tallityöt tehty ja koirat lenkitetty. Muuten aika relaa oleilua tyttöporukalla.

    VastaaPoista
  6. Oijoi tuota Satu H:n tautitupaa. Onneksi on olemassa toimivat rohdot ja kuumeen saa nujerrettua.

    Nyt alkaa omakin olo normalisoitumaan.
    En oikeasti muista milloin olisin noin huonossa kelissä ajanut. Joskus tallitaipaleella hieman hiotti kun tuiskuavalla peltotaipaleella peura poukkoili edessä ja jäinen tienpinta ei olisi antanut yhtään jeesiä. Ojanreuna oli yllättävän lähellä, molemmin puolin.

    Seuraavan etelänreissun taidan tehdä sinivalkoisin siivin, nyt kun lentäjätkin saivat lakon avulla alennettua palkkaansa.

    Lykkään sisäsaunan tulille ja ihmettelen lisää tätä joutilasta elämääni *virn*

    VastaaPoista
  7. Hirnakka tarvii muutaman päivän levon ja nollauksen. Pilates tekee hyvää koko kropalle - löytyy syviä lihaksia jotka pitävät meidät pystyssä. Siis sunkin selälle just jees juttu. Go for it.

    Mun pitäisi sukeltaa pesuhuoneeseen ensin siivoamaan, sitten maalaamaan ikkunanpokia. Mies siellä on melkein päivän vietänyt ja puhunut rumia. Mitään näkyvää ei ole tosin tapahtunut minun nähdäkseni. Ehkä jotain on tehty ja sitten purettu... mene ja tiedä. Joku siellä kuitenkin vastustaa tuon ikkunaseinän kanssa. Siinä kun ei ole mitään suoraa mihinkään suuntaan. Ah nämä persoonalliset vanhat talot!

    Lupasin saumata kaakelit, kunhan kaikki kivet on seinissä ja lattioissa. Saapahan Timppa vähän hermolepoa aiheeseen.

    Nyt pitää ottaa tosissaan vauhtia ja hyökätä siistimään ja maalaamaan. Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

    VastaaPoista
  8. Ettäkö kuveja. Testataan img-tageilla...
    [img]http://kuvablogi.com/nauta/2342254[/img]

    Tää täs vain kokeilee mihin tää sivusto pystyy... ainakaan copyllä napatut jutut eivät tule pastella tänne. Aivan kuten nuolinäppäimetkin on amputoitu käytöstä pois.

    VastaaPoista
  9. Ai että ei wörki. Entäs url-tagit...
    [url]http://kuvablogi.com/nayta/2342254[/url]

    ja toinen koe kirjoitusvihre korjaten edellisestä:
    [img]http://kuvablogi.com/nayta/2342254[/img]

    Ei varppina toimi kumpikaan... tää näyttää vähän siltä, että on eliminoitu kivat jekut pois.

    VastaaPoista
  10. Juu ei. Ainakaan vierailijoilla ei ole oikeuksia muuta kuin lukea ja esim göögle tilin kautta käydä kommentoimassa. Tämmöiset on tarkoitettu vain omaan exhibitionismiin. Näin saadaan esim. häiriköiden mahdollisuudet ikäviin selkkauksiin aika hyvin torpattua. Oikeestihan nämä blogithan on sangen julkista kamaa. Ja vierailijat voivat tarjota vain verbaalista antiaan.

    Näin näkisin näillä vierailijan oikeuksilla. Tuskin se muuksi muuttuu. Mutta sangen kivaa että Hirnakan kuulumisia näkee täältä. Jatka ihmeessä vain. Minä käyn muutaman kerran päivässä kurkkimassa täällä. Ja aina laskuri kilahtaa...

    VastaaPoista
  11. No höh, ei siis onnistu kuvien vilauttelu vierailijastatuksella.
    Toi on vähän kyllä tylsää, että terkkuja lähettääkseen pitää rekkautua guugelitiliin. Monta lukijaa jää nimettömiksi laskurinrapsahduksiksi kun vaatii rekkautumisen.

    Mutta toisaalta, olemmehan entisestä elämästämme virtuaalifoorumeilla jo oppineet miten paljon pahaa mieltä ja muuta shittiä pahantahtoiset ihmiset voivat muutamalla napin painalluksella aiheuttaa...

    Oli miten oli, ihanaa, että täällä käy väkeä tätä omanapaosastoa kuikkimassa. Ja vallan hyvä väline pikaiseen statuspäivitykseen.

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com